oOZaKKuMOo Konu tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Ekim 2013 SALAM.POINT BLANKA GIRIREM FROST GELIR ZAQRUZKA YERINE CATANDA ASIBKA VERIR ATIR.SEBEBI NEDIR BUNUN ?.SILDIM TEZDEN YAZDIM YENE DUZELMEDI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asef Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Rusun pointinde son vaxtlar osibklar cixir! ola bilsin VGA-nin poqramini sil tezeden yaz! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Duzeldi sildim tezden yazdim duzeldi :-) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
90 MT 027 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 QAQA VGA NEDI? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 kohne movzulara serh yazmayin yeni movzu acin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.