AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Elit-killer dəyməz buyur qardaş sən hər zaman mənim dərslərimiz izləyirsən buna görədə sən sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 ikisinede ders hazırlasan əla olar zehmet olmasa vaxtınız olsa sebirsizlikle gözleyirem qoyudugum meymun şəklinə nece insan başı qoyulur ayrıca bilmek isterdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 2012.... Lingdə göstərdiyim videoya bax... ...Buda ona oxşar bir dərsdir videoda göstərdiyi kimi hər hansı bir insanın sifətini kəsib yerləşdirirsiz. Meymunun sifətinin üzərinə... ...Videoya diqqətlə baxsaz ordaki prosesləri edərək şəkili hazirlaya bilərsiz... ...Eyni dərsliklər oldugu üçün təkrar dərslər hazırlamaqdansa yeni dərslər hazırlamaq daha yaxşı olarl... ...Əsas o deyil ki hazır dərslik olsun... Gərək insan ozudə özündən öz ideyasi ilə nəsə qura bilsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 aydındı bes sened üçün foto şəkil hazırlamaq çox lazımlıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 2012... Buyur . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Aqil paylaşdığın üçün sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 AZE_DANGER dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Aqil Çox sağol qardaşım yene xaişim ola biler sennen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 2012.... Dəyməz buyur halal xoşun.. Buyur de ne istədiyini o nə sözdür. Əgər mümkünsə email vasitəsi ilə əlaqə saxla koməklik edim sənə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Aqil qardaş dərsliyə görə çoxsağol.amma 1 komp görmüşdüm fotostudiya işlədirdi o alt f2 basırdı 1 şəkildən 6 dənə olurdu avtomatik soruşdum necə eləmisən bunu dedi bilmirəm onun fotoshopunda helə funksiya var idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Şahin dəyməz buyur... bilirəm qardaş helə funksialar var photoshopun demək olar ki bütün versiyalarında. Qısacası bunlar Photoshopda qisa yollar adlanır. Photoshopda menyuda olan funksiaların çoxunu klavyaturada olan bir neçə hərifin köməyi ilə etmək mümkündür. Bunun üçün qısa yolları bilmək lazımdır. ...Photoshopda Qısa yollar... Yeni CtrL+N Yeni Layer Ctrl+Shift+N Aç Ctrl+O Fərqli Aç Ctrl+Alt+O Bağla Ctrl+W Hamısını Bağla Ctrl+Shift+W Qeyd et Ctrl+S Fərqli Qeyd et Ctrl+Shift+S Kopiyasını Qeyd et Ctrl+Alt+S Veb üçün Qeyd et Ctrl+Alt+Shift+S Page Setup Ctrl+Shift+P Yazdır Ctrl+P Çıxış Ctrl+Q Kömək F1 Undo Ctrl+Z History 'da bir addım geri Ctrl+Alt+Z History 'da bir addım irəli Ctrl+Shift+Z Kəs Ctrl+X Kopiyala Ctrl+C Birləşdirilmiş Kopiyala Ctrl+Shift+C Yapışdır Ctrl+V İçinə Yapışdır Ctrl+Shift+V Free Transform Ctrl+T Adjust Levels Ctrl+L Adjust Avto Levels Ctrl+Shift+L Adjust Avto Contrast Ctrl+Alt+Shift+L Adjust Curves Ctrl+M Adjust Color Balan tərəfindən Ctrl+B Adjust Hue/Saturation Ctrl+U Desaturate Ctrl+Shift+U Invert Ctrl+I Extract Ctrl+Alt+X New Layer Ctrl+Shift+N Layer via Copy Ctrl+J Layer via Cut Ctrl+Shift+J Group with Previous Ctrl+G Ungroup Ctrl+Shift+G Bring to Front Ctrl+Shift+] Bring Forward Ctrl+] Send Backward Ctrl+[ Send Back Ctrl+Shift+[ Send Backward Ctrl+[ Merge Layers Ctrl+E Merge Visible Ctrl+Shift+E Hamısını Seç Ctrl+A Seçiciliyi gedər Ctrl+D Yenidən Seç Ct rl+Shift+D Inverse Ctrl+Shift+I Feather Ctrl+Alt+D Son Filteri təkrarla Ctrl+F Fade Ctrl+Shift+F Preview CMYK Ctrl+Y Gamut Warning Ctrl+Shift+Y Zoom In Ctrl++ Zoom Out Ctrl++ Fit on Screen Ctrl+0 (sıfır) Actual Pixels Ctrl+Alt+0 (sıfır) Hide Edges Ctrl+H Hide Path Ctrl+Shift+H Show Rulers Ctrl+R Snap Ctrl+; Target Path Ctrl+Shift+H; Lock Guides Ctrl+Alt+; Show Guides Ctrl+' Show Grid Alt+Ctrl+' QEYD: Ctrl+alt+shift+k kombinasiyası ilə bütün menyu və qısayolları xüsusi hala gətirə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Aqil anladım qardaş ətraflı izaha görə çoxsağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2014 Şahin dəyməz buyur halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 photosopda qırmızı göz düzeltme kostum geydirme kişiyə photoşopda bunlar haqda dərslər olsa gözəl olar Aqil xaişim sənədi qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 2012... . . 2-ci dərslikdən istifadə edərək Kostyum geyindirə bilərsiz. Hansisa adama. PSD formatinda Kostyum yükləyib istifadə edə bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 dərsliklər üçün çoxsağol Aqil qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
seni_ozledim Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Aqil çox sağ ol sənəd üçün dərsliyə görə mənədə lazim idi bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 seni_ozledim dəyməz buyur halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 Windows-Az.Com İstifadəçiləri üçün Adobe Photoshop proqramında Yanan yazi effektinin hazırlanması. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Aqil əla alınıb paylaşdığın üçün təşəkkürlər qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 Dəyməz buyur halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 ...Photoshopda Şəkildə olan yazinin silinməsi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 paylaşdığın üçün çoxsağol qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Şahin dəyməz buyur halal xoşun qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 alovlu yazı maraqlı idi çox sağol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.