oOZaKKuMOo Konu tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Ekim 2013 Salam.Men Gitara alacam bu yaxinlarda.Kursa getmeden oyrene bilerem interne baxa-baxa ?.Bele bilirem mahninin notlarina baxsam oyrensem akorlari zadi oyrenerem.Ama hansisa mahnini akorlara baxmadan cala bilerem ?Bele desek kursa getmeden rahat calmagi oyrene bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 bura bax tələbə yoldaşım bulara baxaraq öyrənmişdi gör nəsə işivə yarıyır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 He oyrenmek olar - bunun ucun sebir musiqi duyumu ve bir de yaxsi ders videolari lazimdir . Men oyrenmisdim uni vaxti (2009-da ) Sen en meslehet bildiyim videolar Selim Isik-in cideolaridir en yaxsi her terefli basa salan odur. 100 - den cox dersi var ve heresi de 10 deqiqe zad cekir amma sebirle izlemek ve elediklerini tekrarlayaraq oyrene bilersen Videolar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Cox sag olun verdiyiniz linklere girib akorlari oyrenmisem.Aliram ad gorek nolur Oyrenim ,Ilk video mu burda paylasacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 hala xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 ... ruslar slux deyirlər...əsas odur...yəni musiqi duyumu... ...misal üçün mən tar sinifini bitirmişəm...amma tar alətinə gedənə qədər fortopiano-da sərbəst istənilən mahnını ifa etməyi bacarırdım...evdə var idi.özüm öyrənmişdim... ...amma institutda oxuyanda 1 dəfə getdim Tusi adına pedaqoji instituta.daha doğrusu bizim institutlar 1-1-inə yaxın idi...orda dostlarım var idi...2-ci mərtəbədə musiqi kafedrasında...nə isə...onların pianinoda ifa etməklərini gördüm...vəssəlam...daha onların yanında əlimi pianinoya vurmadım...eyni mahnını necə ifa edərlərmiş...necə perexodlar var imiş... ...qısası məktəb ayrı şeydir...özbaşına da öyrənmək olur...amma məktəb və ya 1 professionalın yanında öyrənmək başqa şeydir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Basliyiram sabadan gorey nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Basla yaxsi olar . Amma gitara secende diqqetli ol , yaxsi basi cixan adam apar ozunnen. Selim Isik 1-ci dersde gitara seciminden danisir ona bax sonra Gitar secimi Tuner almasanda olar pc-de proqram olur gitarani koklemek ucun ap tuner mende full formasi var vererm tapmasan. Onunla asanliqla kokleye bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 He qaqawim cox sag ol mende kokluye bilirem.baxmisam derslere sen calirsan gitara ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Indi o qeder de yox amma 4-5 il evvel cox hevesli idim ve oyrenmisdim, indi arada bir kefime dusende . Bele normal ozume gore bacariram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Prosta ses meselesi varda menw ele gelir sesim cox pisdi oxumaga nwyniye bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Biraz oyren ve birlikde alisa bilceyin birini tap qrup kimi mence bele maraqli olar , ya da ele mahnilar sec ki , oxumaq asan olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 He ele adam var birlikde mesgul olmaga qrup yoldasim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Bele qaqas gitara almaq istesen mende var.Tezedir.120 manata almisam.Tam orginladir klassik gitaradir.Ginna firmasinin hetda plombu bele var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.