yustas Konu tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Ekim 2013 hhamiya salam koma teze windows 7 ultimate 64x yazdim flash kart vasitesiyle my kamputerde elave d dski yaranib yariya qeder dolu gosderir amma bosdu fomat edirem silinmirde bele olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 şəklini çəkib qoya bilərsən və əlavə yaranan diskin həcmi nə qədərdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Elit-killer seklini sayta qoya bilmirem burdan sekli yukleyib baxa bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 qardaş başa düşdüm bu əlavə d disk deyil format etməzdən əvvəl 100 mqbayt yer ayırmısan odu onu format zad eləmə o rusca desək vastanaeleniya üçündür o hissə onu gir rabociy stoldan kompun üzərində sağ vurursan girirsən upravleniya ordan upravleniya diskami ordan həmən d diskin üzərinə gəlib onu söndürürsən olmasa team proqramı varsa səndə kodu göndər köməklik edim sənə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 lazımdısa burdan yükə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Elit-killer teamviewerin buna ne dexli varki qaqas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 sən düzəldə bilmirsənsə o proqram vasitəsilə sənin kompuna girib sən görə görə düzəldim yəni bunu demək istəyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 sen diyen kimi etdim amma ya C ya da E dski gosdemedi D nide bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 ordan axırdan 2cinin üstünə 2 dəfə bas görəcəksən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 he alindi qaqas sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 dəyməz hala xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.