Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2013 SALAM ...MEN FARMATDADİM KOMPU ama bilmeden en esas sekiler 2 3 fayil papkda var idi d diskine kocurmemisem men indi aktiv lisenc olan bir superni deyin sekileri orginal sekilde geri qaytarsin bide munkunse active file recovery bunun crack yada nece aktiv ede bilerem gonderin bu sekileri tapdi bezilerini ama tor salib pisdi .....munkunse en yaxsi geri qaytarma programni deyrdiz 3 4 gun olar silinib ....bele yazanda pulludusa aktiv etmeyide desin .mesenlen rahat tapimda ortuklerdi deyilim adin yazim tapsin cixartsin hamsida icinde bele olan biri varsa yazsin cox xais lazimli sekiler gedibbb berpa etmliyem .tecili tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 ay qaqawim bu movzu uzre forumda deferle movzu acilib axtar tapaceysan yox eger tapmason Active.Partition.Recovery.Enterprise.v6.0.0.1-ESD bu proqrami yukle buyur buda yukleme linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 TSK QAQA BAXMİSAM EEE AMA NEDENSE O PROGRAMLAR EFFEK VERMİYİB ONCUN YAZDİM BU PROGRAMİDA KOCURMEJK UCUN REGSTSYA OLUNMALİSAN AMA KOCUREM GORUM TÜK YENDE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2013 yox qaqaw bu proqramdan dai o tereflik proqram yoxdur bunu mene meslehet gorende inammamiwdim saytimizda olan Killer qaqaw meslehet gorub heqiqetende effetli proqramdir seriyasida var ele yuklediyivin icinde antivirusu sondur yukleyende her ehtimala qarwi birden seriyasini pozar proqrami aktiv eleyende ise inetnetnen antivirusu sondurmeyin vacibdir...Ugurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 AYDIN YOXLUYCAM COX TSK EDIREM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Teymur qaqa bunu burdan yukleye bilmedim zehmet olmasa bawqa link qoyda torrent linki olsa lap yaxwi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 cox sagol yukledim Allah razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Teymuray qaqa cox sagol 90 faiz her seyi tapdi ama indide geri qaytrmaq duymesi yoxdu men ne edim axi recovery sozu gelmir eee .////elit sen gonderyin kohnesidi ama onda recovery geldi yoxluycam onunda sabah tskkkkkk.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 video dərsliyə bax görəcəksən ordakı kimi elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Salam elit qaqa bu program hardasa 2 3 defe format olunan hard diskden fayl tapa biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 tapir qaqa tapir men sene deqiq deycem sekilerin effektini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ne effect? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Movzu acanda biraz axtaris edin sonra acin Fayllari qaytarmaq ucun Recuva proqramindan istifade ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Salam mene ele bil program lazimdiki hard diskin nece defe format olunmasindan asili olmayaraq butun fayllari tapsin oz adi ile ele bir program kim bilir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Aleykum SALAM bunun ucun bir cox proqramlar var ama 100 % bir netice veren yoxdur menim kecen il HDDm silindi icinde 3 il yigdigim proyectlerim getdim 2 gun yeni 48-50 saat kompyuteri aciq saxlayib bir cox proqramla scan eledim ama axirda HDD Yandi yeni meslehet bilmezdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ... çoxunu yoxlamışam...FileScavenger-3.2 yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 HE TANNER BEY MOVZUN ADNI HERE BIR CUR QOYUR/// VE BUNA GOREDE ESBILESMEYE DEYCMEZ BILIRSENSE CVB YAZ QOY 1 MOVUZDAN 10 DEFE OLSUN AMA XEYIRLI OLSUN .... ay dostlar bu recovery sekilermi tapim ozude 90 faiz zibil recovery elemek istyrem yazir ki d ve ya c diskini sil d sildim indi duzetdim videyla //// bu niye emele gelmir axii program xosuma geldi sekiller tam ela vezyyetdedi ama di gelki geri gelmek duymesi yoxdu istyrsiz sekiller gonderim baxin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ...istənilən bu kimi proqramlarda əgər d diskindən faylları qaytarırsansa, export üçün c diski seçilməlidir... ...əksinə əgər faylları c diskindən qaytarırsansa nastroykada recoveri üçün d diski seçilməlidir... ...qısası qaytarılan fayllar digər diskə qaytarlmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 QAQA BASA DUSDUM INDI BAX PROGRAM D DISKINDE TAPDI SEKILLERI GELIREM UZERINE VOLUME BELE BIR SEY YAZILIR RECOVERY BASRAM OLMUR INGILSE DEYIR KI D DISKINI SIL UMIYYTELE MENDE SILDIM GUCLE GERI GETRMISEM NE UCUN YOXDU BU RECOVERY HAYF SEKILER DIGER PROGRAMLARI YOXLADIM SEKILLERDE TORNLIKDI AA BU GOZELPROGRAMDI TESUF BELE OLDU YENDE COXSAHOL VIDEOLARIMDA GEDDI (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Mehdi qaqa men coxun yoxladim hec biri iwe yaramadi,indi sen dediyin FileScavenger-3.2 yoxlayaram inwaAllah.amma mene lazimdiki meselen sekil axtaranda intermetdeki geziwerken olan wekilleri scan ederek tapmasin yeni ancaq kompdan silinenenleri tapsin mumkunduse bilirsense de Qeyd : Formatdan evvel ki fayllari tapsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ...mən bu cür edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliyev-1985 Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Kamran Zehmet olmasa silkasini yerleshdirde FileScavenger-3.2 torrent olmasa yaxshi olar. Chunki mende modem zyxeldi deyilene gore torrent olanda internet ilishir ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.