Fuad Kərimli Konu tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Ekim 2013 Salam ...dle ni qurasdirdim sayta pullu saytdi bnex next eledim bele geldim sablon yuklemek isteyirdim nece ede bilerem ? cvxc.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 bazanin adini yada sifresini duzgun yazmamisan.tezeden qur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 bazanin adi sehfdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 bazanin adini nece orgene bilerem qaqas ?menim FTp hesabimin user adi mykruq dur hele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 hostingde,yeni control panelde.database yazisi var ona vur,sonra database yarat sonrada username ve sifre sonra onlari birlesdir.Sonrada install ederken uygun yerlere yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2013 Sahin kodu zadi versem ede bilersen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Axirki qura bilmisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 he qurdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Fuad baza adini ozun yaradirsan CPanelden olada bilerki CPanel deyil DirectAdmindir orda MySQL baza yaradirsan melumatlari yaz bir txt ye saxla sonra DLE ni quranda duzgun qaydada yerlesdir sehvine gelinde baza melumatlari sehv daxil edilib MySQL baza melumatlari ile Host melumatlari eyni olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.