Faiq Əhədov Konu tarihi: 17 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Ekim 2013 Salam dostlar mən kompyüteri blok edib söndürərkən onu tokdan çıxarda bilərəm?? əgər çıxardarsam bir problem olar?? Birdə kompyüteri blok rejiminə necə salırlar?? Məndə Windows 8-di... Bunu bilən olmadı aranızda?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 ... blok etmək və ya klavyaturada Windows+L basmaq eyni funksiyadır... ...kompyuterdə admin parol qoyursan... tutaq ki, kompyuterdə iş görürüsən...1 neçə proses gedir...nəsə 1 işin çıxdı...5 dəqiqəlik kompyuterdən aralaşmalı olursan... ...Windows+L basırsan vəssəlam...proseslər gedəcək...işlək vəziyyətdə olan heç 1 proqram dayanmayacaq...amma kompyuteri açmaq üçün porol istəyəcək.porou yazıb raboçi stolu açırsan.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Kamran mən elə demirəm o ki kompyüteri söndürürsənee açılanda kompyüterdə daha dobro pojalovat olmur birbaşa blokdan açılır... başa düşdün məni necə deyirəm?? mən dediyimlə kompyüteri söndürüb yandırmagda olur onda həm sistem tezdə açılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 ...sən deyən kimi də olar...yuxu rejiminə qoyub söndürmək...açılanda tez açılır... ... mənim şəxsi fikrim belədir ki,windows və proqramlar açıldığı kimi bağlanmalıdır...yəni fayllar yerinə qayıtmalıdır...hər dəfə kopyuteri normal qaydada söndürəndə,bu proses də normal gedir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2013 Aydındır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.