Kənka™ Konu tarihi: 18 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Ekim 2013 Salamlar..Mən youtuba video yüklədim.yazılırki video bazı ülkelerde engellendi.bunu nece düzəldimki hər yerə açıx olsun? bandicam2013-10-1822-12-49-252.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Video ozuve aid deyil ve hanrdansa goturmusen ya da ki, videoda her hansi bir musiiqi var , ya da her hansi bir meshur ve .s ona gore de bunu duzeltmek mumkun deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 video özümə aiddir, hə mahnı var. Yükləyənkimi belə gəlir axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Birde videonun adini deyis sonra yukle bax gorek nece olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 hə mahnıdanimiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ...burda çətin bir iş yoxdur...Faiq qardaşımızın da başına gəlmişdi bu problem... ...bu üsuldan istifadə etdikdən 1 neçə saatdan 1 günə qədər müddətdə həmin məhdudiyyət aradan götürüləcək... videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Kamran Cavadov Cox sagol..Mene qara temani vere bilersen? yeni operada qara ekranda qara nece edirler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Kamran qardaş təşəkkürlər məndə elə sən dediyin kimi edirdim həmişə belə alınırdı amma o qara tema fonu həqiqətən mənimdə diqqətimi cəlb etdi yaxşı mənada marağlı gəldi mənə nəsə İşlətdiyim brauzer Yandex-di... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ...bu xrom əlavələridir...xrom-maqazindən yükləmişəm...adı yadımdan çıxıb...tapıb forumda qoyaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Məndə də helə olmuşdu Kamran düzəltdiyi kimi düzəltmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Kamran onu hər saytda eləmək olur?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 ...yox...youtube üçündür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2013 hmm anladım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 hee menim yadimdadi...o bir saytda vardi...face temasin deyisen saytda vardi...tapib bura qoyaacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Ümumi saytları qaraltmaq üçün bir plugin və yaxud da bir program olsaydı əla olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Faiq he duz deyirsen...men ne qederin tapdim ancaq qara deyil basqa basqadi yenede axtariram...ama google ucun tapmisam. Tapdim birin bu diesen boz rengdedi http://userstyles.org/styles/50852/darker-youtube http://userstyles.org/styles/80154/old-school-black-youtube-by-panos qara rengde tema black youtub ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Qaqaş bu deyəsən Mozilla üçündür mən Yandex-də yazdım Youtube qaralmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Yo bu opera ucundur. Yandex ucun bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.