Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 O hədə eliyən mədəni sürətdə cavabını alıb artıq qardaş mənim burda kimsəylə dava eləməyə niyyətim yoxdur bura forumdur kimə xoş deyil mənim mövzularda yazdığım iradlar Sayt Rəhbərliyinə müraciyət edə bilər... Ona görədə çox zaman forumda açılan səhf mövzulara daha əvvəlki kimi qarışmıram... Arada səhf mövzu olanda xəbərdarlıq etmirəm birbaşa silirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Yaxsi edirsen o basa dusmeyenlerin movzusun vafse silin qoyun qalsin komeksiz belke oz sehvlerin basa duserler yenede deyirem men istemirem saytda oz basina istifadeciler kuce hereketleri eden istifadeciler olsun ona gorede kim kime hede gelir ve ya nese mene adlarin versin ozum haqqlarinda tedbir gorecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Aydındı qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 qardaş ala bilərsən razılığımı verirəm layiqli olan birinə ver çalış elə insana verki qaydaları yaxşı bilsin .... yenədə məni qəbul etdiyin üçün çox sağol ümid edirəm xahişimdə qəbul edərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Məndə forumda açılan şou xarakterli məlumatların əlehinəyəm.Bu sayt sayəsində mən və digər qardaşlarmız kompüterə və digər texnologiyalara aid biliklərimizi artırmışıq.Bu sayt digər saytlardan öz yüksək səviyəsinə və təmənnasız köməy göstərən forum iştirakçıları ilə fərqlənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Hesen heleki Forum Admini goturmurem artiq besdir ve ustelik senden elave 2 Forum Adminininde statusun aldim. Statusu alinan Forum Adminleri... Həsən İldırımov Onur Əliyev RΣD DΣMθN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.