serverus Konu tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Ekim 2013 Salam dostlar. Yaddaş kartıma bir qədər qəribə virus düşüb. Deməli virus karta düşən kimi bütün fayılları "GİZLİ" edir. Karta daxil olduqda bütün fayıllar görsənmir halbuki fayıllar elə kartın içindədir. Ancaq nə Winrar nədəki Total commander proqramı ilə fayılları görmək mümkün olmur. Heç sistemdən gizli fayılların görsənməsini aktivləşdirdikdən sonrada fayıl görsəmir. Antivirus yaddaş kartından 3 virus tapıb ancaq onları silmək mümkün deyil. Virusların adını yazıram aşağıda. mən onların silinmə üsullarını internetdə araşdırdım ancaq heçnə tapa bilmədim. "Win32/Gamarue.N" "Win32/Gamarue.AB" "Win32/Gamarue..gen!lnk" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 sene meslehetim karti format edib sonrada recovery programi ile yani card recovery bu cur programlar coxdu misal olartaq i care card recovery pro 2.0 programini meslehet gorurem geri qaytar bashqa yol men bilmirem bashqa qardashlar bilirse buyursunlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 VusVus dediyi üsulu yoxlamışam alınıb məndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 ...hansı antivirusdan istifadə edirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Her antivirus bir cur virus tapir.Sen kartin uzerinde kopiya vururb at hansisa yaddasa sonra karti 3 rejimde fomrat et.Sonra ise fail yazdiqdan sonra en meslehetlisi Kaspersky Rescue Disk 10.Bir meslehet en yungul ve zeif antiviruslari ilsed.Avast ve Microsoft Security Essentials.Nod 32,Norton 360,Kasperski menim tecrubemden meslehet deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 VusVus Mən elə o üsuldan istifadə edirəm ancaq. Problem hər dəfə təkrarlanır deyə bura yazdım. Biraz ətraflı məlumat versən olsaydı yaxşı olardı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Qaqas men tam etrafli ve semerli variant yazmisam.Sen linke giris et ve bir baxda.Yukle o proqrami oz proqrami vasitesi ile at flash-karta.Sonra biosdan daxil ol istediyin bolmeni sec temizlede. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.