Faiq Əhədov Konu tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Ekim 2013 Salam dostlar... Mən məsləhətli normal qiymətdə bir planşet almaq istəyirəm ancaq kreditlə... Mənə hansını məsləhət görərdiz? Qiyməti hardasa 200-250 Azn arası olsun istəyirəm... İstifadəm ancaq internet və gün ərzində video mahnı dinləmək birdə zaryatka problemi istəmirəm yaşayım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 salam qardaş mənim məsləhətim sənə Samsung tab 2 168azndi qiyməti. Çox yaxın 1 adam işlədir qəşəngdi yaxşıda işləyir həm simkartda gedir, hər çür imkanıda var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Qardaş bunun parametrləri haqda da yaza bilərsən? Mən axtardım bunu google -da hamısı rus saytlarında açılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 buyur qardaş amma deyəsən qiymətdə səhv eləmişəm hə bildim qardaş bu baku elektroniksdədi amma 8ci km qoşa zapravkanın yanı naxçıvani küçəsi deyilən ünvanda yəni qoşa zapravkayla üzbə-üz samsung mağazası var orda mən dediyim qiymətədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 qardaş bu tab 2 deyil tab 3 dü deyəsən ona görə sən dediyin qiymət deyil buna bax... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Faiq düzdür qardaş mən seriyaya fikir vermişəm t2110 buna fikir vermişəm deyə helədir. düzdür qardaş o təzə çıxan tab 3dü. Tab 2nin qiyməti 168azndir mən dediyim ünvanda.Yəqin bildin mən haranı deyirdimsə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Qardaş mən oraları elədə yaxşı tanımıram sadəcə oranın bazarını tanıyıram oralara yaxın deyil? Birdə sən həmin o tab 2 -in tam modelini yazıb mənə versəydin elə-belə maraq üçün youtube -da videolarına baxardım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 orda Tərgül ticarət mərkəzi var ondan yuxarıda yerləşir 60 metrə olar uzağı.Azadlıq metrosunun qabağından 13 gedir düz oranın qabağına 2 ya 3 dəqiqəlik yoldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Oldu qardaş baxaram təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Lap yaxşı qardaş İNŞALLAH alınar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 galaxy tab 3 7.0 iymeti de 249 azn Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 İnşallah... Bəzən elə olur saytlarda görürsən ki planşet Windows 8 sistemində olur bəziləridə Android... Bunu necə etmək olur? -Rovshan- , Bunu bilirik amma bizə əsas lazım olan Tab 2 -dir onudakı tapmaq olmur bizim saytlarda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 En semereli unvan.Amma men fujitsu-dan basqa hec bir planseti mesleht bilmirem.Wexsi fikirmdir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 sene teqriben nece manatliq lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 burdanda baxa bilərsən Faiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Vahidov , sən verdiyin saytda hamısı demək olar işlənmiş şəxsi mallardı onadakı risk edə bilmərəm ondansa gedib dükandan biraz bahasını alaram amma təmiz alaram... VusVus , Fikrimdə 200-250 Azn idi ancaq bundan aşağı olsa daha yaxşı olar... Elit-killer , Qardaş bu nəsə Samsungun yerini vermir xoşuma gəlmədi Buna baxdım bayaqları deyəsən bunlar 2 cürdür... Biri TAB 2 7.0 digəri isə TAB 2 10.1... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Faiq qardaş ən yaxşısı dediyim ünvana gedib maraqlan samsung tab 2 orda 168azn idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Hər ikisi üçündə baxıram bizim saytların heç birində yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 ekran fərqidi həmdə qiymət fərqi sən dediyində Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Elit-killer , Elə məndə elə edəcəm Oranın adı dəqiq Samsungduda hə?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Bəli qardaş Tərgül ticarət mərkəzini yuxarısı qoşa zaprafkalarla üzbə-üz Azadlıq metrosunun qabağından 13 nömrəli avtobus gedir düz qabağına. Naxçıvani küçəsi gedir ünvan. Ən yaxşısı Azadlıq metrosundan çıxırsan ekskalator olmayan tərəfdən çıxanda sağ tərəfə çıxırsan düz qabağında dayanır avtobus minirsən 3cə dəqiqəlik yoldu qoşa zaprafkada düşürsən vəssalam yerindəsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Aydındı qardaş bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Faiq Əhədov,Men ele dusundum ki,sene islemis lazimdir.Sonda ise fujitsu yazdim.Yeni en meslehtlisi odur.He orasi eledir.Amma bu elektronikanin en sade versiyasidir.Bele seyde risk sayilmaz.Men ozum fiziki temiri ile mesgulam ve basa dusurem ki sensordan basqa problem ola bilmez.Onuda alanda baxirsa.Piletka deyil ki siprali yana. Bax bu ve digeri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 köməyim dəydisə halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 249 azn bunu al o qiymetcun en yaxwisi budur mence En son Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.