Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Fuad qardaş məndə əvvəl onu göstərdim deyəsən bəyənmədi tab 2 168 azndi mən dediyim ünvanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Vahidov , Mənim gözümü artıq Samsung tutub elə almaq istədiyimdə modeldə Samsungdu... Fuad Kərimli , Sənin bu göstərdiyin Tab 3 -dür deyəsən qiymətidə heç dəqiq yazılmayıb... Ancaq mən bugünləri bir neçə yerlə marağlandım dedilər artıq Tab 2 yoxdur satışı dayandırılıb Tab 3 var ordakı 240-260 Azn arası... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Faiq qardaş mən dediyim yerə gedə bildin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Yoxee qardaş mən bugün bazar tərəfdəydim ancaq neçəsindən soruşdum o ticarət mərkəzinin adını bilən olmadı amma ora yaxınliğda eləcədə metronun yanında bir neçə komp-telefon yerində soruşdum bu planşeti dedilər artıq satışı dayandırılıb Tab 2 -nin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 çox teessüf brat Bakıda olsaydım birlikdə gedərdik Bakıda deyiləm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Eybi yoxdu brat mən yenədə baxaram tapsam amma əla olardı... Belə həmin mağazanın telefon nömrəsi əlaqə nömrəsi olsaydı zəng eliyib dəqiq öyrənmək olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 yoxduye qardaş yoxsa çoxdan verərdim 1də ki, 109 məlumat mərkəzidi deyəsən ordan soruşmaq olar oranın əlaqə nömrəsini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Oda pullu xidmətdidə hal-hazırda əlimdə elə zəng etmək üçün telefon yoxdur amma bunuda yoxlayacam İnşallah görüm nə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Faiq tab 2 nin sistemi kohnelib tab 3 yaxsidir qardasimdan ondandi integralplusdan alin 249 manata Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Fuad sistem köhnədirsə onu yeniləmək olmurki? Həm bu planşetlərin formatı necə olur heç onu bilmirəm yəqin ki aldıqdan sonra öyrənərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 settings den az diline qoyarsan fakbrika ayarlarin qaytar bele bir esy olmalidir men 1 defe elemsiem adi dir android tel deki kimi ...onun sistemden basqa tab 2 cox hissleri 3den zefdir hemde qalindir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Onda mən elə Tab 3 götürəcəm amma bişey mənə marağlı qalır netdə video şəkillərdə bəzi planetləri Windows 8 ilə görürəm... Bunu necə edirlər? Nəsə marağlı gəldi mənə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Faiq Əhədov ,Palanset format olunmur.Prasifka yazilir olara.Ya USB kabel ya da microkartla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Samsung planşetlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Samsung GALAXY Tab 3 (SM-T211) Mənim bu gözümü tutdu Sizcə hansı daha yaxşı ola bilər? Belə telefon kimi olan planşetlər ya mini kompyüter kimi olan planşetlər?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 aqgir isleyende quradlamaar olanda reset back factoyr edsen duzelir Farmat planset Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Faiq sən dediyin superdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Bilmirsiz bunlarda zaryatka nə qədər saxlıyır?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 2 gün belə saxlıyırdı tab 2 yəqin bu da helə olar. işlətməkdəndə asıllıdıda qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 2 gün?? əladı ki qardaş mən elə bilirdim buda telefon kimidi 1 günə qurtarır... mən işlətsəm adətən günümün çox zamanını internetdə olacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 sadəcə yarkostnu azaldarsan minimuma saxlayacaq 2 gün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Oldu qardaş təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.