Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Ekim 2013 Her Kese salam...yanima bir pc getiribler format eledim demeli format normal kecdi herwey hazir olandan sonra raboci stuldan tema yerine girib parametirleri deyiwen pencere acilmir umumiyyetle miwkanin sag duymesine basanda tema penceresi yoxdur gorsenmir bu problemi nece aradan qaldira bilerem ? yeniden formata ehtiyac var ?... Evvelceden Tessekkurler... Qeyd: Sistem Windows 7 домашня базовая 32 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 ...windows 7 hansı versiyadır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Kamran qardawim Windows 7 домашня базовая bu versiyasidir ... 1 ciden qeyd etmeyim yadimdan cixmiwdi uzr isteyirem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 ...bu versiya belə olur... ... qeyd : sonradan proqramla düzəltmək olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 burda bele deyil axi hansi proqramla qardaw melumatin yoxdur bu barede ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 ...bunu yüklə... Aero Patch 1.4 (Windows 7 Home Basic and Starter) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Kamran siz verdiyiniz linkdeki Pack neyse bu pc uygunlawmadi amma bawqa bir yerden pc uygun tapdim burdan problem duzeldi yeniden format etmeli olmadim Allah razi olsun sizden boyuk xeyirviz oldu mene Minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 çoxsağol maraqlı idi. yüklədiyin 7 Vindovs 7nin 0 versiyası hesab olunur lap zəif komplara yazılandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 0 versiyasida olsada men wexsen windows 7 nin istenilen versiyasinda ferq gormurem demek olarki pc saz veziyyetde iwleyir windows 7 maksimalnaya - kimi funksiya baredede birce bu problem idi qalan herwey normaldir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 bunnan sonra professionli yuklelersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 VusVus qaqawim o versiyanida ozum yukledimki pc parametirleri zeif idi windows 7 ni goture bilsun mawallah getirdide saz veziyyetdede iwleyir...pc ozunde win 7 format atdim getirmeti plata xp destekleyirdi ona gore hdd cixartdim bawqa pc win 7 bu novunu yazdimki dona dona iwlemesin mawallah yene dediyim kimi saz veziyyetde iwleyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 işlədisə yaxşıdı təbrik edirəm təki işlər belə olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 her iwin saz olar Inwallah ) ugurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.