♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Ekim 2013 Salamlar.Torrent vastəsilə 1 ci səfər birdənə oyun yüklədim princ of persia axıra kimidə yükləndi açdım bu problem dedim bəlkə oyunun özü xarabdı sonradan Mortal kombatı yüklədim oda belə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Antivirus setupu korlayıb sən belə olan halda antivirusu söndür mütləq yüklə axıra kimi sonra ustanovka elə alınmalıdı ancaq antivirus sönülü olsun vacibdi bu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 ''Oyun Faylları'' qovluğunun adını dəyişdir ''Oyun Fayllari'' Yaz. Yəni qovluğun adında azəri şrifti olmasın. Sonra yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Kənan çox sağol dediyin kimi etdim işlədi.Elit sənədə təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 ♣♣KaRoL♣♣ , Halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Bele hallar 90 % antivirusluq olur cunki bir cox antiviruslar ele bir cox setuplari virus kimi gorur deye acmir ona gorede hemise nese yaznada antivirusu baglayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.