Faiq Əhədov Konu tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Ekim 2013 Salam dostlar... Mən özümdə olan Windows 8 əməliyyat sisteminin klonunu çıxarmaq istəyirəm ancaq nəsə alınmır həmişə True İmage programı ilə rahat edirdim ancaq indi həmin programla etdikdə zagruzka gedən zaman oşibka verir... Bunun başqa yolunu bilən var?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 bura bax qardaş burdakı kimi edirdin Faiq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Qardaş mən sistemi geri çəkməyi demirəm onun hazır klonunu çıxartmaq deyirəm yəni nə vaxtsa həmin klonu sistem kimi kompyüterə yazmaq hazır programlar fayllar içində olmağla... Yox qardaş bu köhnə versiyadı məndəki 2013 versiyadır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 bura da bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Qardaş backup-la klon çıxarmaq başqa başqa şeylərdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 burdadı sən istədiyin Faiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Məndə 8 -dir 8.1 deyil bilmirəm bunu eləsəm nə dərəcədə alınacaq heç eləməmişəm bu üsulu amma indi edirəm deyəsən yığır... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 mən link verdiyim yerdəki kimi ordakı kimi edirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Hə ordakı kimi edirəm ancaq buda oşibka verdi .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2013 Belə elə alınar: Acronis True Image Home 2013 BootCD UĞURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 salam men windows 7-de birde Xp-de nece klonunu cixarda bilerem? xaiw edirem ona aid proqram birde video derlik verinda bagiwlayin movzu icinde movzu acdim bawqa yer tapa bilmedim ona gore burda acmali oldum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Sefa Aslanov Fuad Əliyev yazdığını oxu səndən qabaq.orda hər şey aydın göstərilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 niye clone edirsizki image cixarin o cox asan olur birde sert diki sokursuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 xeyale22 sərt disk sökülmür. burdakı kimi və orda göstərilən proqramla edilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Fuad qaqam sən göstərdiyin kimidə etdim amma yenə bir faydası olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.