Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Salam dostlar... Mən kompyüter üçün Subway surf oyununu yazdım oyun rahat açılır ancaq bir problem varki klaviyaturada nəyi basıram atdanmaq tullanmaq olmur bilmirəm niyə?? Bunu bilən var aranızda?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 qaqawim qurban sene o oyun telefona aiddir pc ucun versiyai ise yalniz miwka ile hereket etdire bilersen bu normaldir klaviratura o oyunda hec bir rol oynamir yalniz miwka ile addanir tollanir ve saga ve sola meniyelerden qaca bilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Teymur , Onu məndə bilirəm telefon üçündür amma indi maus ilə yoxladım alındı ancaq narahatdı belə oynamaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 narahat deyil qardawim mende ele idim amma ged gede klaviraturadanda asand olur miwka Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Uspet eləmək olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Faiq Əhədov Məndə səninlə razılaşıram.....Adam oynaya bilmir yaxsşı mous ilə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mişkaynan əslində çox rahatdı mən onun bütün etaplarını bağladım yəniki sürət maksimum idi x30 gördüm uje maraqsızdı sildim. bütün oyunçularını da açmışdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Elit-killer Mənda açmışam hamsın bir dənə əlində maqintafon olan qalıb.....Birdəki onun təzə versiyasının konpiyuter üçün olanı var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 AZE_DANGERbura bax ən son versiyalar burdadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Elit-killer Yüklədim belə bir problem gəldi həmdə verdiyin link viruslu idi imkan varsa virusuz linki ver..zehmet deyilsə Buyur bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 burda mümkün deyil virus olsun çünki kaspersky işlədirəm helə olsaydı məndədə virus göstərərdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Elit-killer Mən yüklədim axırda belə bir şey gəldi burda ne kodu yazım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Dostlar bilmirsiz bu oyunun görəsən kompyüter üçün olan klaviyatura ilə işləyən versiyası var? Olmamış olmaz məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 bura bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Mənə subvay surfer rionun Torrent linki lazimdi eger varsa zehmet deyilse buraz qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Subway Surf yeni versiyasi "Subway Surf Paris" adlanir bununda pc versiyasi helelik-ki cixmayib amma pc-de bunu cerez blestacks proqrami vaistesi ile oynamaq mumkundur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Elit-killer Yüklənmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Feller Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 qaqaw bunu yuklemek olmur axi kaspersky virus tapir ve silir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Aron Feller Məndədə virus tapıb silir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Feller Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 goresen bunun bawqa yolu var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Suze adi cekilen oyun lazimdi ?pc ucun ? pc ucun yeni veriya yoxdur kohne radnoy versiyasi var buyurun burdan yukleyin Subway rar. faylin wifresi ise f5blog.net budur yox eger qaldiki killer verdiyi linke oyunlarin 80 % indi ele engina var-ki anti-virus onu virus kimi tanayir siz antivirusuda sondurub oyunu yukleyib qurawdirandan sonra antivirusu yeniden iwlek veziyyete getire bilersiz burda elede boyuk bir problem yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.