•SaiD• Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Ekim 2013 .PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 qaqaw eger sistemde evvelki versiya varsa geri yukle sistemi bawqa birwey elemeye hec deymez...bu problem adeten HP markali nodbuklarda baw verir qaqawim eger evvelki sistem yoxdursa kampyuterinde sen bu fayillara puskdan daxil olub dediyin seifeni yeniden aktiv eleye bilersen kampyuteri perezaqruzka ver sonra daxil ol gor ne gosterir regsvr32 vbscript.dll regsvr32 jscript.dll Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 alinmadi qaqash Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 ...bunun 1 neçə səbəbi var...əsasən 2 səbəbdir.... 1.virus. 2.bu funksiyaya icazə verilməməsi... ...birinci səbəb olarsa yaxşı antivirus problemi çözə bilər...bunun üçün xüsusi dərsliyə ehtiyac görmürəm... ...əsas məsələ ikinci səbəbin həllidir...bunu aşağıdakı videodərslikdə göstərirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Kamran qardawimiz duz buyurub bunun bir nece sebebi var lap bawlicasi virus sonrta video derslikdeki icaze vermeyi men onu wekil variyantini hazirlayirdim sagolsun video derslik hazirlayib qoyub bura Kamran qardawimiz...birde services.msc burdan emin olmalisanki bu sende heqiqetende aktivdir ya deaktivdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 ...Teymur qardaş düz deyirsən...alınmazsa ,onu da yoxlamaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Kamran Cavadovilk once cavablandirdigin ucun tesekurler 1ci virus mende NIS 2013 du sher ele safe moda scan elemishem hecne tapmayib 2 ci videodakilari etdim alinmadi TeymurSenede tesekurler edirem cavablandirdigin ucun sen dediklerini etdim services.msc poisk etdim slujbi acildi ordada 100 yaxin addar gordum orda ne etmeliyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Qardawim daxil ol orda Plug and Play bolmesine ve orda bax Automatic dirse hecne etme yox eger disable -dise onda onu automatic et ve ok edib yaddawda saxla ve daxil ol Device Manager bolmesine yoxla yox eger acilmadisa perezaqruzka ver yoxla gor ne olur bunuda yoxla daxil ol bu bolmeye msconfig.exe burda en uste "Normal Startup"-dursa hecne etme yox eger quw bawqa bolmenin ustundedirse "Normal Startup" -u sec ve ok ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 1ci avtomatik idi 2ci ni ise duzeltdim yenede duzelmedi mende ovgorsky modifiacasidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 o bolmeni 5-10 deq sonra bir -de yoxla gor ele Normal startup bolmesindedise birde perezaqruzka ver 30 deq icinde acilmalidir eger bir bawqa yerden problemi yoxdursa yox eger acilmasa demeli registr-yerinde duzeltmek lazimdir Pc-ni nece vaxtdirki Format etmisiz ? bu problem adeten HP markali nodbuklarda baw verir ve sistem uzun muddet format etmiyende disklerin © (D) her ikisi dolu olanda virus duwende ve hansisa driver duzgun mecburi yazildigda...eger Pc uzun muddetdirse format edilmeyib format etmeyiniz lap meslehetli olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 1)basa dusmedim 2) 13 gun durki format etmishem 3) kompum persenaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 ...aşağdakı testi elə... videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Kamran qaqash bunu etmek istiyende problem yaranir f.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 qardaş sənin hddnın deyəsən problemi var. əlamətlərdən helə başa düşdüm. bəlkə belə edəsən şəxsi fayllarını köçürt başqa yaddaş kartına ( əlavə hddya) sonra təmiz sil hddnı birləşdir yəni C və D disklərini sonra format verib yenidən böl. amma sistemi çalış indikini yox başqa 7 yaz və yaxud 8. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 internetde arasdirdim turkler deyirki ola bilerki Trojan, spyware, adware, dialer, malware kimi viruslar dusub ve bunu antivirus silmir sizlerin bildii yaxsi Trojan, spyware, adware, dialer, malware silen pro var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 •SaiD• sən ancaq mən dediim yol yaxşıdır onu yoxla sonra şəxsi fayllarıvı açmadan yəni əlavə hddya köçürdükdən sonra kaspersky olan 1 kompla yoxla nə kimi şübhəli fayllar göstərdi hamısını sil və 1 neçə dəfə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Elit-killer qaqash baska HHD hardan tapim yoxdu olsaydi ederdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Qaqaw en yaxwi variyant format et gor ne gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 deyesen hell yolu yoxdu neyise sora format ederem Her birivize tesekurler edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 ...raspisaniyanı bas perezaqruska getsin və proses başlasın.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 ona basdiqdan sora itir ve hecne olmur elebil x basmisham >! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 ...özün perezaqruska ver...gör sistemin bərpası prosesi gedəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 getdi prosses amma yenede alinmadi eybiyox qalsin ele sora formatlayaram her seye gore tesekurler Kamran qaqash bagishla sizleride narahat etddim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 halal xoşun olsun amma yenədə dediyim variantı elə çünki ondan 1 az fərqli hal məndə də olmuşdu həlli yolunu dediyim qayda ilə elədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.