Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Salamlar... Mən nternetdə dəfələrlə planşetdə Windows 8 sistemi görmüşəm amma mən biləni adətən planşetlər Android sistemində çalışır bu necə olur? Windows üçün ayrı cür planşetlər olur ya necə? Bu haqda məlumatı olan var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 maraqlı məlumatdı yükləmə haqqında burda da o haqda yazılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Çox sağol qardaş amma planşet üçün Android sistemi daha əladı məncə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 halal xoşun əlbətdəki qardaş android superdi virusda məncə düşmür ona hər ehtimala qarşı amma drveb yaz playmarketdən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Hə mən əksər Android telefonlarda görmüşəm həmin antivirusu onun nə kimi xeyri varki telefona məncə boş şeydir qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 qardaş tab 2yə əvvəl yazmadım sonra hər igra oynayanda donub qalırdı perezagruzka verirdim yenə eyni şey olurdu sonra drveb yazdım scan elədim igralardan 1 neçə şeyi və başqa nəyisə tapıb siləndən sonra düzəldi ta ilişmədi.ona görə qardaş mütləqdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Aydındı qardaş bunuda nəzərə alacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mütləq yaz qardaş onun xeyri var ziyanı yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 androidlere dr webi yazmiyin cunku tabletiniz donacaq bunu men deyirem cunku defelerle wahidi olmuwam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 smartfonlar ucun drweb meslehetlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 İndi mən hansınıza inanım?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Faiq qardaş mən başıma gələni dedim və hal hazırda da drveb istufadə olunur həmen planşetdə eyni ondan qabaq da başqa planşetə yazmışdım hələki heçbir donma və yaxud problem yaşanmayıb uje 1 ilə yaxındır.mənim məsləhətim drvebdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2013 Aydındı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.