Elit-killer Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Ekim 2013 Salam dostlar. kompüterin tarixini saatını biosdan belə düzəldib yaddaşda saxlayıb perezagruzka verirem yenə eyni şey olur 2007ci ildə qalır heç 1 brauzerə də girmək olmur. ancaq gərək hər dəfə biosdan düzəldib yaddaşa verib çıxıb işlədəsən növbəti dəfə yandıranda isə yenə həmən şey. bunun həlli yolu nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 Bunun helli ya o ola bilerki qaqaw biosdan duzgun yadda saxlamirsan ( yeqinki cixmamiwdan qabag F10 -u basib yaddawda saxlayirsan ) yadaki ana platanin icindeki batareya uje vaxtini bitirib deyiwmelisen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2013 əlbətdəki f10 basib yaddaşda saxlayıram. məndə təxmin eləmişdim batareyka söhbətini amma yenədə dəqiqləşdirmək istəyirdim alıb qoyacam təzəsini sonra yazaram burda nəticəsini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Məndədə elə olmusdu qaqam CMOS batareya sohbeti təzəsın aldım taxdim düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Elit-killer materikanin ustunde yerlesen bios batereykasini deyish duzelecey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 çoxsağolun köməyə görə alıb qoyacam təzəsini nəsə olsa yazaram düzəlsədə düzəlməsədə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.