DieseL Konu tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Haziran 2011 Dostlar bu proqrami tapmaq olar?Men birin tapmishdim amma serial key yox idi. Facebook account hacker Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProIN Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Qaqa, o proqramin elinnen hec ne gelmir, bir gun oturub gozlesen belke tapar parolu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 o günlərdə eşitdim ki, Facebookun yaradıcısı Mark Zuckerbergin səhifəsi Xaker hücumuna məruz qalıb. ama inanmıram ki, hansısa proqramnan bunu eləməy olsun, yəqinki çox zəhmətli işdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc3 Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 umumiyyetle .rar faylin sifresini tapmaq mumkundu??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 abc3 beli mumkundur. Dictionary Attack,BruteForce,RAR Password Cracker,Advanced RAR password recovery ve s.bele proqramlardandir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 14 herfli rar sifreni tapir hemin proqramlar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 yoxlamamisam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Dunen antivirusu sondurub 1-2 dene shifre qirmaq ucun proqram yukledim.Shifreni tapmasam da facebookdaki adamin chatda ve inboxda yazdiqlarini elde ede bildim (amma komputerin beli qirilib) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Diesel, necə elədin? Mən fake hazırlamaqla öyrənirdim hərdən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Fake sehife mende de var.Amma coxlari uje onu da basha dushubler Men FaceBoax 2.0.3 proqramiyla eledim.Ici virusnan doludu.Komputeri hele indi dirilde bilmishem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Diesel, başa sala bilərsən necə? birdə ki, proqramın, linki varsa verərdin də, bir də axtarmıyım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmc Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 bunu yukledim ama bir ise yaramir bilen varsa komek edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Bunu hemiwe yazirlar eee. Proqramnan facebook qirmaq nagildi ozuvuzu yormuyun. O anca bunnan guclu bawi cixan ve proqrami ozu yigan adamlar bacarir. En yaxşisi fake usuludur o da hec kime kecmir ))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmc Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 diesel ora yazibki gelen ismariclari oxudum mene elede o lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 mmc yazib onda video cekib qoysun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmc Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 yaxsi olardi ama mence o proqram hecne bacarmir notbukuda cokdurdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 O prolarin ekseriyyeri ele ozu kiminse kompundan nese elde elemey ucundu. Yeni onu yigan facebook ucun yigmir. Senin menim kimilerin kompuna gire bilmey ucun yigir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 COxu Lisenziyali Islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2011 Tekce didim de fake usuludu bizlik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 FACEBOOK SIFRESINI QIRMAQ UCUN BIRINCI EMEIL PAROLUNU QIRMAQ LAZIM DI SONRA IS ASANDLASIR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 fake cox ise yarayir o biriler naqildi hamsi amma sniffernen mail ru parolun tapmaq olar birde SQL injector bilenler belke neyse elde eliye bile onnarda uzun sohbetdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 bu proqram işləyir, yoxlamışam...amma bəxt işidir(wordlist) sonra demeyin ki alinmadi | bunu virtual komputerde yoxlayin, arxivde virus var! FacebookBruteForce Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saints Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 Bes Passworda ne yazq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 _xarqo ele qorxulu virus deyil Passworda ne yazaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 nurik111 ilk once bir ntepadi acirsan ve hemin hesabin sifresi ola bilecek ehtimallari ardicil list seklinde yazirsan mes: parol123 windowsaz7 toshiba facecar sonra bunu adi txt fayli kimi yadda saxlayirsan...>proqramda "Browse" edib hemin txt faylini secirsen ve uste qurbanin e-mail adresini yazib "Start" basirsan..eger hemin listde, hesabin parolu varsa, assagida gorsenecek.....|proqrami virtual komputerde isletin, eks halda ola bilecek zererler bizlik deyil!| Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.