busuper Konu tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Ekim 2013 Salam, dostlar, mən kağızdan müxtəlif fiqurlar düzəldirəm və buna gğrə də keyfiyyətlı kağızlardan istifadə etmək lazım gəlir. Bunun üçün ağ rəngli printer kağızlarından və müxtəlif rəngləri olan orta məktəb şagirdlərinin istifadə etdyi rəngli kağızlardan istifadə edirəm , amma o rənglı kağızların keyfiyyəti yaxşı deyil. Dünən internetdə rus saytlarının birində oxudum ki, kağızlardan müxtəlif fiqurlar düzəlmək üçün printer kağızlarının rəngli olanlarından istifadə edilməsi məsləhətdir, amma mən printer kağızlarının yalnız ağ rəngdə olanın görmüşəm və mənə indı müxtəlif rəngdə olan kağızları lazımdır. Bilmək istərdim ki, printer kağızlarının çeşidli rəngli olanları olur? Bu barədə bilgisi olan varsa, mümkünsə, yazsın və elə kağızlar varsa, harada almaq olar, qiyməti neçəyədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Salam Qardaş Mən gözümü açandan ancaq printer kağızlarının rənginə görə yox qalınlığına qramına görə fərqli olmasını görmüşəm. Bəlkədə var ammma biz bilmirik. Bilən varsa bizədə desin bizdə bilək )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 busuper qardaş sən məlumat almaq istəyirsən yoxsa almaq istəyirsən o kağızlardan? almaq istəyirsənsə bölmə düzgün deyil mövzunun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 qardas melumat almaq isteyirem ki gorum bizde ele kagiz varsa sonra onu alim)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Salam. Var. 28-də abv mağazasında tapa bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 salam , qardas, tesekkur edirem esas o idi ki oyrenim gor deqiq var ya yox, deme ki varmis, minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 ok başa düşdüm halal xoşun İNŞALLAH düzələr işin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 qardas a4 kagizlar uc cure olur. 3 manat, 4 manat, 5 manat. hemin 5 manatliqin kagizi cox keyfiyetlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 Hacker-8km qardas, o dediklerin rengli olur? meselen goy,qirmizi,yasil rengleri olur ya ancaq ag renglidir, ve haradadir o da 28 maydadir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.