Elit-killer Konu tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 31 Ekim 2013 Salam dostlar hal hazırda işlətdiyim Windows 8-in marketində təklif var ki pulsuz (besplatnı) Windows 8.1ə keçmək olar və 3.42 gb yükləməliyəm və yüklənib qurtarandan sonra avtomatik Windows 8.1ə keçəcək heç 1 fayl və proqram itkisiz (hətta C diskindəki) bunu eləməyə məsləhət görürsüz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 yox qaqaw wexsen menim oz fikrimdi meslehet gormurem men etdim medeni dilde disem axiri pis oldu, komp gijdedi ve acilmadi donmalar oldu bir sozle apar tulla oldu. ve bir cixiw yolu qaldi oda format goturdum bu saytdan windows 8.1 yazdim indi onu iwledirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 gelibse eladi mene gelmedi ele getsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Aleykum SALAM xeyr meslehet bilmirem ondansa sayta qoyduqlarim originallardan birini yukle format at temiz sistem yazilsin updatede problem yasaya bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 hər birinizə ayrı ayrılıqda çoxsağolun Allah razı olsun.Tanner oldu qardaş helədə eliyərəm. amma aktivasiyasında problem olmasa yaxşıdıda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.