MEZHH Konu tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Haziran 2011 salam. mən kompumu format eləmək istəyirəm. ama alınacağına əmin deyiləm, əvvəllər həmişə ustaya aparırdım, o format edirdi, indi istiyirəm özüm eliyim. Kompumda Windows 7 di indi. rusca, onu silib başqa Windows 7 yazmaq istiyirəm. Neynəməli olduğumu kimsə addım addım başa sala bilər? Video dərslərə baxdım, açığı heçnə başa düşmədim, ona görə istərdim ki, kimsə bir adam öyrətsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Bu derse bax!! Eger ne ise basha dushmesen sorush.Bele adim-adim demek cetindir.Video bax orda basha salinibdir.Esas lazim olan BIOS-dan Cd-rom tanitmaqdir.O her materinkada bir curdur.Komputer yanada ashagida yazilir BIosa daxil olmaq ucun neyi basmaq lazim oldugunu. Deyishiklikleri etdikden sonra F10 basirsan save verib cixirsan.Perezaqruska gedir kom acilanda artiq CD-Rom gormelidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Zirve, mən də, elə CD ni açır birinci. videoya baxım, başa düşməsəm yazacam. Çox sağ ol mənmi bilmədiyim, sadəcə birinci sistemin necə silinməsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 formatda onsuzda c disqi silinir,sistedme onda silinir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 [hide]çox sağ olun[/hide] axşam cəhd eliyəcəm.nəticəni səhər yazaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Ʌüsal C-diskini burdan format etmesen nece siline biler ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 birde ki, Zirve, şəkil də heçnə yoxdu axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Zirve, çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 seven_birisi deymez... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 XP nezerde tuturam.. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Uşaqlar, alındı deyəsən. onu da deyim ki, əvvəlcə Virtualda yoxladım. Çox sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mence win7 ni yazmag asandi win xp ye baxanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mence xp......men xp yaza bilirem..windows 7 yaza bilmirem onu deqiq sekilde yazilisini deseniz nede videosunu deseniz pis olmaz...a Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Vuqar_Sheki, Zirve video qoyub da Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 cox sag olun ,..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Men Esasen Windows 7 ustunluk verirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunhill Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 men notbuk format elemek isteyirem.amma dd romu islemir.win to flashla windowsu flasha yukledim.onunla format gedir.......restartdan sonra komp acilmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Nəsə yazılır? Ola bilsin ki sistem tam yüklənmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzet Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 virtual nedirki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 [hide]izzet, kompyuterde bir nece sistem birlikde olur ve orada proqramlari test etmek olur. VirtualBox 4.1.0.73009 Final [/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 men windows xp yazmisam diskede kocurtmusem ama formetdaya bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2011 Esassda ele oduda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 CD-roma keçməyin ən asan yolu boot menyuya keçməkdir. Çox materinkada boota keçmək üçün bu düymələr sıxılır: ESC (yeni materinkaların çoxunda budu), F9,F10,f12. Bunlar deyilsə yoxla fləri biri keçməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.