TesLA Konu tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Kasım 2013 Salam. Youtube və Adsense ilə maraqlananlar üçün lazımlı olduğunu düşündüm və belə bir kiçik video dərslik hazırladım. Pul qazanmağı aktiv etmək üçün dərslik VİDEO DƏRSLİK Çox adamda video inceleniyor işarəsi olur və dollar işarəsinə çevrilmir. Bu məsələni həll etmək üçün videodakıları edin ... VİDEO DƏRSLİK (Qeyd Youtube-u əvvəlcə Türkcəyə çevirin ve pul qazanmanı aktiv etmək istədiyinz videonun hakinnda ve taglari silin! ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Qaqaw basa dusmedim sen ne etdin orda bu neyi lazimdirki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Qaqas sen yeqin adsense ve youtube-dan pul qazananlardan deyilsən ona görə başa düşməmisən ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 heri qaqaw baxdim umumiyyetle mende para kazanmag sozu yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Aktiv etmemisen de pul qazanmagi ona gore yoxdu ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 qardaş sən bunu yəqin videodərslik kimi bizə təqdim edirsən düzdür? elə olan halda belə mövzuları dərsliklər bölməsində aç. onu da deyim ki, türk dilinə də çevirdim səndəki kimi para kazanmak belə şeylər ümumiyyətlə yoxdur maraqlıdır ? aktiv hardan etmək lazımdır bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 he duz deyirsen amma o bolmeni tapmadim ve ya gormedim deye burda acdim . Qaldi ki pul qazanmani aktiv etmek bu daa video derslik indi hazirladim )) VİDEO DƏRSLİK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunun yerini dəyişdirdim. Amma qardaş türk dilində etsəmdə alınmadı elə şey ümumiyyətlə məndə yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 siz dediyiniz kimi etdim mende orda yazilirki uygun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Uygun deyil harda yazildi sekil qoya bilersiz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Balqsz.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 məndə də eyni şeydi alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 bir nece defe ucuncu teref telebi aldigina gore Content İD diaktiv olub qirmizi yanir . ve pul qazanma da diaktiv olub yeqin ki ya silsen hemin videolari duzelere ya da 6 aydan sonra duzeler ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Insallah... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Salamlar. Youtubdan Pul Qaazanmağ Olur..??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mən demək olar onu düzəltdim gmail vasitəsi ilə amma nəsə etibar eləmirəm onlara ona görə axıra qədər getmədim.onu aktivasiya edirdim uje amma eləmədim lazım görmədim.gmail vasitəsilə olur eləmək kim istəsə o menyu aktiv olunmasını. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 He olur . Adsense vasitesi ile - Video uzerindeki Reklamlardan ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenanaze Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Cox Sagolun eladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Deymez buyur heyif ki, menasini basa dusenler ve youtubeden basi cixanlar azdir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 sənin başın çıxıbsa izah elə bilməyənlərdə bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 insallah bir nece dene video dersslik hazirlayacam bu haqqda ve etrafli izah edecem youtube-dan pul qazanmagi bununla Azerbaycanda mesgul olanlar cox azdir ins coxalar ve camaat pul qazanar bu isden ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 İNŞALLAH dərslik hazırlayıb paylaşarsan gözləyəcəyik uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.