aze_hackers Konu tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Kasım 2013 salam mende nokia c2-01 telefonudu , gunorta yadimnan cixib hamamda qalib istide sora getdim goturdum gordum sonub telefon yandirmag isdedim yandi ama ancag klaviatura yanib sondu ekran yanmadi sorada sondu taxdim zaryatkaya sesi geldi gostermedi indide hec gostermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 qardaş yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğıəçşü mövzu başlığını.düzəliş edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2013 Qardaş telefon nəmişlik çəkib. gərək həmin tədiqəqə telefonun arxasını çıxardıb fen ilə quradardın. Zaryatkayada taxmazdın gərək ki çünki telefon zaryatkaya taxılı oldugu zaman qızma bas verir. Nəticədə telefon xarab ola bilər... İndidə gec deyil məncə baterikani çıxart fen ilə təmiz qurut telefonu gör nə göstərir. Bir nəticə verməsə apa ustaya telefona şok versin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qaqa dediyivi eldim polnu fennedim sora 1 saatda gozdedim ki tam qurusun sora yandirmag isdedim yanmadi , bawqa batareye yoxladim bu defede sesi geldi ama ekran acilmadi , ustaya versem yeni xerci ne qeder olar >? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 duzele biler 96% ve daha artiq qraduslu spirtle yuyulsa duzele biler. ama sen nem halda toka taxmisansa platada birlewmede ola biler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 məndə də helə olmuşdu 8800da onun nəmişlikdən kristalı yanmışdı onu dəyişdirdim 3 kristal 5manatdan 15 manat pul verdim tanış ustaya apar çalış yoxsa maşennkidi çoxusu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 oldu qaqa tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.