VSL94 Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Video >>> sizinlə paylaşmaq istədim. başa düşməyənlər üçün izzah: videoda gördüyünüz kimi ana ekranda olan şəkil lock screen de olan şəkilin yerinə keçir. dəqiq bilmirəm səhvdi ya yox ama məncə heç kimə rast gəlməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 VusVus qaqa bu xeta sayilmir bunu sen edende sistemde donma bas verir ve bele bir hal emele gelir mendede iOS 7.0.3 . P4s di ve senin etdiyini sinadim mendede alinir bu sistemin donmasididr amma koda olanda bu donma bas vermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qardash ozu olub men bir shey etmemishem :/ sadece linki hemen bolumden verdim yani link ard arda olan yerden goturmushem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 oldu çoxsağol Vüsal. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...telefon problemləriə aid mövzuları Mobil Dünyası bölməsində açın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunun yeri dəyişildi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ay ay :/ ne pis sehv eledim men bagishliyin . Said ilk men tapdim ama Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...ALLAH bağşlasın...1 az diqqətli olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Kamran 1 ci defe di. Olmaz birde narahat olma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 VusVus aferin bunu applenin formuna bildirsen arasdirsalar ve sistemde sehf oldugu askarlansa sene mukafat vererler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 o saytin linkin gonder zehmet deyilse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 deqiq bilmirem deyesen budu bax eyer sistem sefi olsa ve ilk yazan sen olsan sene hansisa proqram ve ya oyunu pulsuz vererler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.