yustas Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Hamiya salam mene bu videodaki proqram lazmdi yeni bajsel data kartla ancaq baksel nomreden isdifade etmek olur sindirdiqdan sonra ise hem baksel hemde nar ve azerseldende isdifade etmek olur kim bilirse desinde..http://m.youtube.com/watch?v=0X4Fx0y5elk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D0X4 Fx0y5elk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğıəçşü bu hərflərlə. bu dəfə düzəliş edirəm gələn dəfə silinəcək düzgün yazılmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qardash kohnelerin elemek olur məncə. təzə çıxanlar gücləndirilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 bu təkrar mövzudur içində proqram və şəkillər üzərində nə edilməli olduğu və yazı halında aydın yazılıb buyur yüklə. mövzunu forumda tapa bilmədim amma çünki bunları helə forumdan yükləmişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 salam men bele eledim sindirdim. nar nom taxram bakcell data karta ama internete baqlanmiree nece elyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 1.internet driverlərini yeniləmək lazımdır bəlkə. 2.əgər bakcell data kartına nar nömrə qoymusansa ona nar 3 gnin proqramı lazımdır çünki bakcell datakartını taxanda bakcell nömrəni dəstəkləyir amma bakcellin datakartını sındırıb nar nömrə taxmısansa onda kompa nar 3gnin proqramını ustanovka eləmək lazımdır başqa cürə istifadə edə bilməzsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Forumda artiq bele movzu var. Men acmishdim. Eger sualin varsa hemen movzuda yaz bacardigim qeder komek ederem. Hem sonraki userler ucunde rahat olar bir movzuda butun suallarina cavab taparlar. windows-az.com/forum/topic_11561 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 qardaş mövzunu açanda axtardım amma tapa bilməmişdim coxsağol Kənan mövzunu hələlik bağlayıram amma mövzu açan istifadəçi baxandan sonra bildirsin mənə şəxsi ismarıcla ondan sonra silim mövzunu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.