AtheneWins Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2013 windows 7 install etmek istyrem olmur herwey qaydasinda gedir upgrade ve custom gelende upgradeye girende bele yazi gelir ,ona gore customn an etdim ama kompa perezaqruska verdim windows acilmirdi starting yazirdi tutulurdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 bu şəkildəki kimi gəlibsə altdakı variantı seç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mencede 2 ci ni sec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...Custom (advanced) seçməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 bu hisse menimde tez-tez yadimdan cixir eee,hetta bu haqda movzuda acmisidim,amma tapa bilmedim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mende ele etdim ama ustanovka oldu qutardi kompa perezaqruska verdim bele geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 altdakını seç və format diski qalsın üstündə.çıxartma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 yene eyni wey olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 sen bu format etdiyin diskle bundan evvelde format etmisen...yeni bu cur poblemle qarsilasmisdin indiye qeder...??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 yox hecbir problem olmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qardaş bəlkə sən format gedə gedə perezagruzka vermisən? format ümumiyyəötlə 3 dəfə perezagruzka gedir özü avtomatik səndə 3 dəfə getdi? sən heçnə eləməmiş 3 dəfə avtomatik perezagruzka getməli idi. getdimi dediyim qaydada səndə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 windows xp yazirdim allinmadi nese ozu ozune perzaqruska getdi xp yazilanda yazdiki load system error arxasiyca hecne gelmedi mende dedim yeyqin xarab diskdi tezden 7 yazmaq istedim bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qardas belkem bu diskde xarabdir,baska win-7 diski yoxundu?varsa birde onunla yoxla...belke heqiqeten de her iki disk xarabdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 onda mene inwdiyen bir xp vere bilersiz ingilis dilinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...Qardaşlar niyə belə çətin yollarla farmat verirsiz. disklərin əlində qalmısız. Flashkartla edin çıxsın getsində... Artıq mən 1 ildir ki ancaq flashkart ilə farmat verirəm. 100% də işləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 sən həmin şəkildəki kimi gəlirsə 1incini seç gör nəsə verir o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 1 ci safsem iwlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 buyur tər təmiz sistemdir heç 1 əlavə və əskiyi yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 AtheneWins, ...Buyur Qardaş... English Windows XP Professional x86 SP3 VL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qaqa bu ruscadi ingilis dilinde olan lazimdi aqil ele diskdede olan bu xp di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...Qardaş sən həmin xp ni flashkartın varsa yaz flasha. Flashkartla farmat ver nə göstərir... rufus_v1.3.3 Bunu yükləyib flasha yaza bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtheneWins Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 flash kart yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 qardas eger problemini coze bilsen hell yolunu bizede bildirersen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 ...format zamanı diskləri sil...1 dənə C diski olsun...format qaydasına dəqiq fikir ver... ...disk yaradanda 100 mb bərpa üçün sistem fayllarının kopyasını saxlayan gizli hissə yaranır...omum olmasına diqqət yetir.... ...format qurtardıqda sonra perezaqruska vaxtı biosa girib first olaraq hdd qoy...diskovoddan cd/dvd diskini çıxart... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Kamran qardas eger 100mb berpa ucun yaddas vermese sistem,biz onu ozumuz yaradmaliyiq??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.