Guest E_I_E Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2013 Salam qardaşlar. BlackBerry 9780 telefonunda Nar nömrə üçün interneti necə açmaq olar ? Əvvəlcədən TƏŞƏKKÜRLƏR! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 tam dəqiq bura bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Elit-killer qardaş, dediyin formada etmişəm . ip adresi göstərir. Linkin üzərinə basanda sayta girmək istəyir ama gprs düzəlişi düzgün olmadığına internetə girmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 dəqiq bura bax burdakı kimi elə yox alınmasa operatora zəng elə de ki ayarları göndərsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Köməyə görə Təşəkkür qardaş. Göstərdiyin saytdakı düzəlişləri etmişəm ama alınmayıb. Bu model barəsində soruşublar. Deyirlərki, guya proqram yazılmalıdır. Dediyin kimi Operatorla əlaqə saxlayaq görək o nə məsləhət görür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 hala xoşun olsun qardaş operatora problemi de deki internetlə yoxladım rəsmi saytla da yoxladım alınmır. görək İNŞALLAH alınar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 İnşallah alınar qardaş. Allah razı olsun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2013 nəticəni yaz bura qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Salam Elit-killer qardaş. Operatorla əlaqə saxladım. Mənə saytdakı parametrləri dedi. Məndə dedim etmişəm ama nəticəsi olmayıb. Opera proqramını yükləməyi məsləhət gördü. Yüklədim və telefonu söndürüb yandırdım . Sayt adı yazan kimi açıldı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 düzəldisə təbrik edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Çox sağol qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.