AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Kasım 2013 Salam dostlar hamimizin çox yaxsi tanıdığı TeamViewer8 proqramı mən bir müddət bundan əvvəl normal işlədirdim indi isə proqramı açdıqda şəkildəki problem gəlir. Sonradan bildim ki trial versiyadi vaxti bitib TeamViewer3 ve 7 versiyalarında yazdim yoxladim yene eyni sey oldu bu neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 bunu yüklə bax yükləyəndə interneti söndür yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Elit-killer, qardaş qoyduğun lingə daxil ola bilmədim antivirus icazə vermir. Antivirusu sondürdümdə xeyri olmadi. nəsə girmədi mümkünsə başqa ling yazardın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 .torrent.html]buyur qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Elit-killer bunuda yoxladim amma çox təəsuf ki eyni şey oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 qardaş packı elədin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 qaqa patch girirəm açılır... ancaq patch edirəm asubka yazilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 qardaş deməli səndə raboçiy stolda teamın znaçoku var onun svoystvasına girirsən raspalajeniya fayla sonra pack kopya eləyirsən açırsan administrator adından sonra primenit eləyirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 ...bunu yoxla... TeamViewerPortable.rar - 26.7 MB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Qardaş yəqin sən proqramı yükləyəndən sonra qediyyatdan keçmisən ona görə belə olub məndədə belə hall olmuşdu .Çalış bu proqramı yükləyəndə qediyyatdan keçmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Bu mendede eledi...Bir ara duzletmisidm amma yenede xarab oldu ne qeder silib yuklemisem amma xeyri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2013 ...belə olanda portable versiya işlədin...yuxarıda link qoymuşam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Kamran Ling işləmir mümkündürsə lingi dəyişərdin bir zəhmət.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...linki yenilədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 portable versiya nedir?onun digerlerinden ferqi nedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Kamran Cavadov Kamran cox sag ol yukledim....Yoxladim yaxida isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...AZE_DANGER , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Kamran Cavadov ...Təşəkkürlər qardaş çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...AQIL_ISMAYIL , işlədimi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Hə İşlədi Kamran )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...AQIL_ISMAYIL , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Elnur Dadashli portable variantın üstünlüyü ondadır ki, ustanovka eləmirsən proqramı hazır proqramdır açırsa və istifadə edirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.