Həsən İldırımov Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Salam dostlar mən fb da onlayni söndürərm ama yan profildən girəndə telefon şəkli gəli necə etmək olarki göstərməsin heç onu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Sen axrinci defe telefonla girmisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 yox çox vaxt kompla girirəm retki tetki telefonla girirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 sen deyirsene cixdim sonra basqa nikle giridim.Axrinci defe cixanda telefonla girmisdun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 yox ele kompla çıxdim kompla girdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 sen facebooka telefondan oz interenti ile girisen yoxsa xususi var facebook? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 2 siynəndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxoni Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 salammm .. facebook da kanputerle girendee.. online olanlar var ee saqda catda . onun altinda nastryoka . ayarlar.. var . ora gir ordan . sondur yandirr .. vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 maxoni qardaş əvvəl yuxarıda gör nə yazıbsa qardaş ondan sonra cavabla qardaş deyib ki, nastroykasından söndürmüşəm amma yenə online olaraq görünür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.