sahin666 Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2013 pc de android isletmek ucun bluestack proqrami var.bes ios istifade etmek ucun bele bir proqram var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 xeyir yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Android açıq sistem olduğuna, harda istəsən işlədə bilərsən Amma iOS çətin ki PC üçün çıxa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 xeyir yoxdu....Amma olsaydi yaxsi olardi belkede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 men gormusem.var adi yadimda deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 var sadece ios pc qurmamasdan qabag iTunes 11.1 bu proqrami yuklemelisiz Buyur bu videonu izle yardimci olacey... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 he bunu gormusdum mende.cox sagol.itunes yuklemedim yenede isledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ne isledi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 videoda olan proqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Video`nun altındaki şərh`lərə baxanda inanmıramki o proqram işləyə..Çünki çoxu deyir Fake`di.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 alınmır məndə yoxladım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.