Bender Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Salam Dostlar kim bilir bu problem hardan qaynaqlanır? İnternetde axtardım DllSuite programı ilə həll etmək olur onuda yüklədim onda həll edə bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...əvvəlcə aşağdakını yüklə...sonra proqramı 1 də yoxla... http://www.boxca.com/vgv2gmwwkrek/VCR_x86_x64_13.10.2011.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Bunu yoxlamisham alinmayibdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...windows-u update edirsənmi ?... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Kamran çox sağ ol düzəldi, mən bu programın başqa versiyasını yükləmişdim bunu qəbul etdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...halal xoşun...problem C++ idi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Hə bildim mən 2010 yükləmişdim, yəqin sistem ola bilər tam qəbul etməmişdi. 2008-i qəbul etdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Bender mövzu başlığını yazanda düzgün yaz proqram açılanda səhv verir hansı proqram?düzəliş edirəm bu dəfə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.