VSL94 Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Salam,indidən deyim ki kiminsə windows 8.1 i yazmağ fikri varsa yazmasın məsləhət görmürəm. 8 ən yaxşısıdı. çox problemlər çıxır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...VusVus qardaş,bu cür ümumi informasiyalar net-də kifayət qədər var...amma bu forumda mövzu açmaq üçün yetərli deyil... ...ən azından 1 neçə səbəbləri yazıb fikrini əsaslandrmaq lazımdır ki,açdığın mövzudan kimsə yararlansın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 duz deyirsen. sadece men yazmisam istemedim kimsede pewman olsun qisa wekilde demek istedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ...fərqi yoxdur...yazmısan lap yaxşı...hər halda hansısa problemlərlə qarşılaşmısan ki,belə bir məsləhət verirsən...elə həmin problemləri də qeyd elə...digər userlər də xəbərdar olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 meselen gecikmler olur. program xetalari cox olur. anti viruslarda. bezi driverlerde. sistemi cox guce salir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 ...hə,bu normal oldu...yəni buna hər hansısa səbəb gətirmək ...indi dediklərinlə kimlərsə razılaşmaz,kimlərsə razıaşar bu başqa məsələ...əsasə odur ki,mövzunun istiqaməti olsun. ...ümumiyyətlə 1 şeyi hamının nəzərinə çatdırmaq istəyirəm... ...mövzu açmaq üçün əsasən 2 zərurətdən biri hökmən olmalıdır. 1.nəyisə bilmirsən-> soruşursan və cavab alırsan.. 2.nəyisə bilirsən-> paylaşırsan və suallara cavab verirsən. ...nəyisə paylaşmazdan əvvəl,sənə verilə biləcək suallara hazır olmalısan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 men en cox 2 cini edirem.)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Salam. mən indi Azərin qoyuduğu rus enterprise 8.1 yazmaq istəyirəm məsləhət görmürsüz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 qardash yaze sadece aktiv etsen fse sistem cokur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 yazmadım 8i yazdım nəsə risk eləmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 duz eledin mende silib 8i yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Elit-killer Mencede duz eledin...Mendede 8di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 qardaşlar 8də yarana biləcək problemin həllini də paylaşdım bəlkədə sizdə də olub helə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Raziyam duz deyir amma ele 8 dense 7 yaxsidi mence ... Men de 7-ni meslehet gorurem )) cunki 8 tekmillesmeyib ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 8 Esasen plansetler,notebook lar ucun nezerde tutulub.Pc de bir o qederde yaxsi deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Windows 8 seriyasını ancaq sensorlu displeyli kompyuterdə işlətmək yaxşıdı. Belədə 7 ən yaxşısıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 duz deyirisz ele en yaxwisi 7 di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.