Ʌüsal Konu tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Haziran 2011 FAJ və Nokia Unlock proqramının köməyilə Telefon kartlarının parolunun tapılması. 1. İlk əvvəl telefonunuzu Kompüterinizə qoşun.Tel. Opsiyalarından USB bağlantısını PC Suiti seçin. 2. Daha sonra JAF prqramını yükləyirik. Yüklə JAF 1.98.62 3. Proqramı sistemə yükləyib və proqramı açırıq. 4. Ən son oalarq Nokia Unlocker proqramını yükləyirik və proqramı açırıq. Yüklə Nokia Unlocker Uğurlar... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Elin qolun agrimasin..tekrar tekrar tesekkurler,Vusal..Sonsuz derecede minnetdaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 vusal bu ancaq smartfoncundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 super Vüsal amma bir şeyi başa düşmədim axirdakı şəkildə kod zad yazirsan ha...ora sekildeki leri yazirsan....sonda.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Roger Deymez... resad444 S40-S60 Vuqar_sheki Diqqetle baxsan bileceksen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 çox sağ ol, Ʌüsal, bu proqramda Life Time dəyişməkolur? olursa deyə bilərsən necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 tesekkur vusal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Bu proqramda smartfonun kartinin kodunu tapmir.men N73 de yoxlamisam telefonun oz kodunu tapib kartini ise yox. seven_birisi he sifirlamaq olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mayak18, deyə bilərsən necə? birdəki sıfırlamaq yox, dəyişmək istiyirəm. Mən də balaca bir proqram vardı, adını indi xatırlamıram, onunla Telfonun kodunu çox asan tapmaq olur . birdəki LT-ni 75 - 50-25 kimi dəyşmək olur, ama mən istiyirəm yazdığm rəqəm qədər dəyişsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 duzu onu yoxlamamisam deqiq deye bilmerem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 s60 lardada sileyir.hec bir ferqi yoxdu. program sadece pm faylini cixardir teelfondan Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Bu onda isleyir ki kart yalniz oz telinde olsun,yeni karti basqa telde koda qoymusansa sonra onu basqa tele qoyursasnsa onda bu ronun hec nir komekliyi olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 He eledir..Alinmadi mende..Mayak qaqas duz deyirsen.men karti basqasindan aldim oz telefonumda yoxladim alinmadi.ona gore vusala yazdim ki o dorduncu sekil cixmir.bu yalniz o kartlar ucundur ki sen onu parola qoydugun telefonda tapasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Roger 4 cu sekil cixir ama tapanda telin security codunu tapir ama kartinkini tapmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Vusal Elin Qolun Agrimasin. Ancaq Yoxladim Alinmadi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 19 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2011 tewekkur sinayariq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 öz kartıma parol qoyuram tapır.amma bu kodun bilmədiyim kartı qoyuram şəkildəki kimi UDALEN(rusca) yazılır. capture5.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Kartindakilar silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2011 mmcmedic.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 burda yazılan üsulu yoxladım.telin parolun 100% tapır bu qayda.kartın paroluna gəldikdə isə S40 nokia 5310-da karta parol qoydum(qeyd: parolu qoyduğum teldə karta girəndə parol istəmir və kart şəklində qıfıl işarəsi yoxdur.options-a girəndə parolu dəyiş və sil var.kompa qoşanda kart görünür(işləyir).bu vəziyyətdə bu üsuldan istifadə elədim kartın parolun tapdı. mənə lazım olan başqa teldə parola düşən kartı taxanda gallery-a girəndə kart şəklində qıfıl var və karta daxil olmaq olmur.bu qaydanı yoxladım parol yerinə Удален yazır telə yazıram deyir parol səfdi. ----- yuxarda qarışıq da olsa yazdım.qisa deyimki məncə bu üsul hansı teldə karta parol qoydunsa onda tapır və parol olan karta daxil olmaq olsun, kompa qoşanda kartı açsın. ---------------------------------------------------------- Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Menim 1 dostum telefon usdasi iwdiyirdi. Onda balaca 1wey var karti onun icine taxir gozduyur usdunde qirizi iwiq yanib-sonur sonra yawil iwiq yananda cixarir ve parol qirilir. 1 de 1 wey var ki hemin kartda ne var ne yox hamisi silinir hec ne qalmir parol da qirilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Ola biler. Gorum kimnan oyrene bilerem bunu tell usdalarinan maraqlanacam. Inanmiram disinler amma gorum de. Nese oyrene bilsem yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 s60 smartfonlarında koda düşmüş karta format vermək olurmuş o üsuldan istifadə elədim. s40-da format vermək istəyəndədə kod istəyir həmçinin samsungdada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack_aydin Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 vusal qaqa pm file ni nece yaddasda saxliyim? save file gormurem ee orda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 sekillere diqqetle abx orda aydin izah edilib ola bilsinki hardasa sehv edirsen.bir daha gozden kecirt Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.