aga hesenov Konu tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Kasım 2013 Salamlar. ola bilsinki movzunu sef bolmede acmiwam uzr. Bu linkden yukledim oyunu i arda arda qurdum hamsini sora oyuna girende bele bir sef geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 ...oyunda yaranan səhvlərə aid mövzuları Oyunlardakı səhvlər bölməsində açın... ...yerini dəyişirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 pramlemi nece hel eliyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 buyur bu video derslikden duzelt... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 1.Counter-Strike 1.6 yarlıkın üzərində mışkanın sağ düyməsini vur sonra svoystva ordan Windows xp sp2 paketini seç və ok vur düzələcək. 2.Counter-Strike 1.6 yarlıkın üzərində mışkanın sağ düyməsini vur sonra ispravit oşibki elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 onu duzetldim coxsagolun. ama indi yene bir problem var. bot paketini qurmuwam oyundada atiram botu diyir atildi ama hecne olmur bot zad gelmir tek olurem ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 bot problemini nece hel edim qaqawim?))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 ilk once Bot-u yukle sonra videodaki kimi et...video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.