viniw Konu tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Kasım 2013 salam.necesiz?cox xahiw edirem mene bu barede komek edesiz.IMEI yerinde null yazilir.men onu hansi proqramla duzelde bilerem.bilen varsa bura yazsin.null yazilandan nomre yeri de iwlemir.yazirki mobilniye set nedostupna Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açanda düzgün bölmədə aç bu mpbil dünyasına aiddi düzəliş edirəm bu dəfə.qaldıki sualına sən telefonunu qeydiyyatdan keçirtmisən? telefonu xaicdən gətiriblər sənə? sənə hər hansı xəbərdarlıq gəlibmi bu haqda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Sen telefonunu qediyyatdan keçirmisənmi.İmelin deyişdirilməsi mən bilən mümkün deyil .Hətta deyərdim ki imeli dəyişən adamada iş düşür bu qeyri qanuni bir işdir.Qeyd edim ki çinayətkarların çoxsunu məhs telefonun imel kodunua görə tapırlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 1də ki mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğıəçşü bu hərflərlə düzəliş edirəm bu dəfə gələn dəfə belə hal olarsa silinəcək mövzu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 men telefonu qeydiyyatdan kecirdim oz adima.sonra telefonda prowifka getmediyi ucun kod yigdim obwiy zbros eledim *2767*3855# bu kodu yigandan sonra bir ay iwledi sonra durdugu yerde baxdimki set tutmur.sonra da nomreni bawqa nomre ile deyiwdim.yeniden iwe saldim her yolu yoxladim amma yene iwlemedi.ustalar deyir ya programla ya da temirle duzeler.amma hec biri duzelderem demir.menim fikirimce IMEI kod yeniden berpa olunsa iwleyer.amma hansi programla?indi IMEI yerinde null yazilir ve sim nomreni salirsan mobilniye set nedostupna yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 eyer *#06# yiganda imei gelmirse demeli imei de nese problem var sen qutunun ustunde imei kod gotur imei.az gir orda imeivi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 IMEI kodu qeydiyyatdan kecirmiwem.amma telefondan silinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 telefon yenidi ? sen mene sm ile telin imei kodunu yolla men arasdirim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 he yenidi.IMEI kodu yoxladim ozum.cox sag ol.eziyyet olmasin mene proqram lazimdi qaqa.hansiylaki berpa elemek olar.evvel getirende iwledi .yuxarida yazdigim kimi oldu.sonra iwlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 AZERBAYCANDAN ALMISAN? ALLMLISLANSA ZAMANETI VAR? vARSA APPAR ORA DUZELTSINLER Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 hansı nömrə işlədirsənsə get oranın servisinə bərpa eləsinlər.yəni mərkəzə get həmin şirkətin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 yox kitaydan alinib amma orginaldi getmiwem.nar mobiledir.dediler bizlik burda hecne yoxdur deyirler ki.biz qeydiyyata almiwiq.problem telefonundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 orginal samsung du yoxsa fake di? sen birinci telir restore et yani fabrika ayarlarina qaytar gor alinir alinmasa bir video verecem ona baxib edersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 restore nece edim? original olmagina orginaldi.amma cin variantidi dee.videonu gonder zehmet olmasa original olmagina orginaldi.amma cin variantidi dee.videonu gonder zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 buyur restore ele ilk evvel Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 cox sag ol brat.yoxlayim gorum hele alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 yoxla ve cavabi yaz bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qaqa bu prawifkadi?bunu xarab olandan sonra ustada eletdirdim yani ki zavadskoy nastroykasina qayidib.amma yene de her wey ucun cox sag ol.eziyyet oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 eziyet deyil xoshdu teki duzelsin he prawifkadi eyer edibse duzelmiyibse sen bu videodakini et bu basqa seydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
viniw Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ok.qaqa.yoxlayim yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Salam. Ölkəyə gələn mallara sim kart qoşduqdan sonra 1 ay müddətində qeydiyyatdan keçirtmək lazımdır əks halda sizin telefonun gününə düşə bilər. Özünüz dediyiniz kimi, proşivka yazdız bir ay işlədi sonra yazıldı. Həmin şeydir, gərək həmin proşivkanı yazandan sonra da qeydiyyata aparardız. Çox güman ki düzəlməyəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.