Zakatala Konu tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Kasım 2013 salamlar dostlar menim kompum ekrani hec acilmir... Sistem blok iwleyir ama ekrana goruntu gelmir. Boot menyuda nese qariwdirdim sora acilmadi. Bilenler komek etsinde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardaş sonuncu dəfə xəbərdarlıq edirəm bu dəfə də düzəliş edirəm mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğıəçşü bu hərflərlə. qardaş biosdan nəyi dəyişmişdinsə onu təzədn eyni vəziyyətə gətir sənin boota girişin esc ya da delete düyməsidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qaqaw esas meselede oduda hec bootada girmek olmur. Ekran vapwe hec acilmir hecne gelmir. Ama blok iwleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 notbukdur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 personaldi qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 belke sistem blokundan monitora geden kabeller leselib yada monitoradan UPS geden kabeller yerindedir?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 şunurları dəqiq yoxla manitoru bəlkə söndürmüsən yandır yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardawlar her wey yerindedi. Men biosa girdim mhzlari qaldirdim. Sora save verenden sora acilmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 personaldan basqa komp ya notbukun var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 yoxumdu qaqaw. Men disknen farmat ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 bios gelse ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 gelmir qaqaw bawga yolu varmi bunun? He birde qaqaw biosda birinci cd 2 hdd idi. Yeni ele qalmiwdi disk qoysam farmat ede bilerem? Hec diskimde yoxdu windows xp diski nece manata olur qaqaw? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qaqaw senin ana - platanda nese bowluq var sen ilk once hdd geden wunurlari cixart iwe sal gor ekranda nese gorunecek sonra blok pitanyadan ana - plata geden wunurlari yerine mohkem otuzdur sonrada ana-platanin ustunde batareya olmalidir onu cixart 15-20 deq sonra tax yerine amma pc-ye birce denede tok getmemek werti ile sonrada yene iwe sal gor ne alinacey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 sənə keçən dəfə şəxsi ismarıcla xpnın linki və disk yazan proqram və yazılış qaydasını göstərmişdim ora bax elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...bios açılmırsa,hansı formatdan söhbət gedə bilər... ...əgərə biosu qarışdırmısansa,ana platanın üzərindəki batareyanı çıxart ...10 dəq sonra tax...gör qara ekrana nəsə gəlir ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardawlar o baterayanin weklini cekib qoyunda bura bilmirem hansidi o. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 belə batareykadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...batareyanı çıxartmaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardawlar cixartdim en yuxarida bir wnor geden boyuk baterayadi. O ozudu? Ustunde digital yazilib. Yazilarda var blokdan 4dene wrop acdim cixartdim. Ozudumu goresen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ..orda ancaq 1 cür batareya olur ki, o da videoda və şəkildə göstərilib...eynən elə yumru batareyadır...çıxart və 10 dəq sonra yerinə tax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardawlar 20 deqqe gozledim yene taxdim iwe yaramadi. Her weyde yerindedi. Prossesor xoruz kimi iwliyir ekranda qirmizi power yanib sonur ama ekranda hec bir wey gorsenmir. Bawqa ne ede bilerem ki bu zehrimar acilsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...prosessorun üstündəki pər fırlanır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 heri qaqaw ikiside. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...monitordan gedən şnur,ekran vga ...hələlik bunları test etməliyik... ...ekrandan kompyuterə gedən şnuru kompyuterdən çıxarıb digər kompyuterə qoşa bilərsənmi...yəni buna imkan varmı...məqsəd ekranı digər kompyuterdə öz şnuru ilə açmaqdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardaw vallah olan qalan ele budu komp. Qardaw batareya bildim hansidi balaca yumru weydi cixarda bilmhrem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.