Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Kasım 2013 Salamlar...Adini cekdiyim fast-hide-ip proqramini yukledimki ip adressmi deyiwdim amma sonra proqrami silsemde Lan adepterlerini silib yeniden yazsamda hecne olmadi ip adress amerka olaraq qaldi sureti ise chox az ozude cox maraqlisida onda idiki fb-dan bawqa hecbiryana daxil olmurdu son care qaldi sistemi geriye cekmeye sistemi geriye cekdim ve problem aradan qaldirildi men demek isteyiremki birden sistemi geriye cekmek mumkun olmasa idi bu problemi nece aradan qaldirmaq olardi ... ?... Evvelceden Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ... sizə 1 şey deyim...ip dəyişmək deyirik...bu ümumi anlayış kimi qəbul olunmalıdır...yəni elə hesab edin ki,bu sözə öyrəşmişik...əslində heç 1 ip dəyişmək deyil,həqiqi ip-ni gizlətməkdən söhbət gedir ...bəzi serverlərə yalançı ip göndərməklə hansısa probemi həll edə bilirsən...həqiqi ip-ni dəyişmək olmaz... ...qaldı ki,bu problemin həlliniə...ən rahat üsul...proqramı sil...kompyuteri və modemi 5 dəqiqəlik söndür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 qardawim yeni deyirsen 5 deq gozleseydim duzeleceydi ?men dunen gece saat 2 den calisiram bunun ustunde amma pc sonmeyine sonub amma 1 deq arasi kecmeyibki yandirmiwam dunenden cox perzaqruzka verib cox sondurmuwem amma 1 deqiqede deyanmamiwam axirda sistemi geri cekdim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...modemi də söndürmüşdün ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 he amma 15 saniye gozduyub yandirirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...5-10 dəq gözləmək lazımdır... ...və 1 şey də deyim...bəzi bu kimi proqramlar hosts faylında və setavoyun menyusunda da dəyişiklik edir...baxırsan ki,ancaq 1 sayta girir...heç 1 browser-lə heç 1 sayta girmir...(və ya heç 1 sayta girmir)... ...ona görə də bunları da nəzərə almaq lazımdır... ...məncə hosts faylında və setavoyun nastroykasında olan dəyişiklikləri düzəltmək elə də çətin olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ele mendede o problem idi 1 saytdan bawqa hecbiryana girmirdi sistemi geri cekmek olmasa idi format eliceydim... setavoyun neinki nastroykasini duzeltmek ozunun driverlerinide silib yeniden yazdim hecbir xeyiri olmadi 1 saytdan bawqa hecbir sayta girmirdi... setavoyun adice 192.168.1.1 daxil olmurdu halbuki internet protocol version 4 (tcp/ipv4) ayarlarinida duzeltmiwdim ora girmeli idi amma girmirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...hosts faylında dəyişiklik... setavoy filtirə düşüb...daha doğrusu modemin sənə verdiyi ip... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 mövzudan kənar çıxıramsa üzür istəyirəm 1 sualım var bu ümumiyyətlə nəyə lazımdı belə eləmək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ... 1 çox hallarda istifadə edilir... ...çatdan , oyundan qovulanda və ya hər hansı 1 saytdan qovulanda ip-ni dəyişib qadağanı aradan götürürsən... ... elə proqram var ki,məhdud sayda ölkələr üçün istifadəsinə icazə verilir...o halda istifadə edirsən... ...ən çox çatda istifadə edilir...tutaq ki,heç qovulmamısan...amerika ip-si ilə daxil olursan...online-da olan elə bilir ki,amerikada yaşayırsan...və bu da 1 çox üstünlüklər yaradır (tanışlıq şansını artırır)... ...və bir də xakerlər istifadə edir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Kamran qardaş ətraflı məlumat üçün çoxsağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2013 ...Elit-killer , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.