aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qaqa dns dan almaqa məcbur deyilsənş151 azn a sahildə yerləşən computex mağazalarından Bunu 256 bit ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 bu da var bunada bax 256bitlikdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qaqa mən bakıda qalmıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 bəs harda qalırsan qardaş amma dediyim videokarta yaxşı videokartadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qardaş mən sumqayıtda qalıram .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qardaş Sumqayıtdan Bakıya getməyə nə var ki, dediyim yer video karta olan yer 28 maydadı comprador mağazası təbriz küçəsi gedir adı oranın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 burdan olsa yaxşıdırda ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...həsən qardaş, sənin üçün 1 şeyi dəqiqləşdirdim... ...aze_danger959 qardaşımızın dediyi məsələ düzdür...blok pitaniyanın gücü az olarsa güclü parametr vga-nı açmaya bilər...1 fakt olaraq dəqiqləşdirdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 indi kamran mən necə bilə bilərəm ki məndə o vga açacaq ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 comprador ucuz ve keyfiyetli mehsular satir men tezelikce hhd 110azn dns aldim sora yadima dusdiki compradora baxim orda hemi hhd 65 azn aparib qaytadim ne compradordan aldim sene meslehetim compradordan al Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mən bilirdim ki orda ucuzdur ona görə ordan təklif elədim almağı ordan məsləhət gördüm qardaşa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qardaş o sayt onlayn xidmət göstərirmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...blok pitaniyanın üzərində göstəriciləri var...yəni neçə watt olması...misal üçün 300 w... ...seçdiyin vga-nın parametrləri üstündə və karobkasında yazılır.və ya internetdə vga-nın modelini yazmaqla neçə w tələb etdiyini tapmaq olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Kamran abi varda orda zəhmət olmasa baxıb deyə bilərsənmi bu vga neçə volt istəyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...sən deyən vga (Asus ENGTS450) üçün blok pitaniyaya minimal tələbat 450 w (vatt) .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 450 wattliq neçiyə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...məncə təxminən 40 manat ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 oha 135 manat çıxacax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 bu 1 bu 2 bu 3 bax bunlardan hansı xoşuna gəlirsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Kamran buna hardan baxdın qardaş bu nədi 100 manat zad nədi məni infakt edəssəne Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 qardaş neynim nə var onu təqdim elədim sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mən 18 azna 300 vatt almışdıme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...Həsən , nəyi deyirsən ?...qiyməti yoxsa 450 w tələb olunduğunu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 450 w tələb olunduğu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 ...buyur... Göstər/Gizlət http://www.easycom.com.ua/video/asus_engts450_directcu_top_di_1gd5/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.