Alican012 Konu tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Kasım 2013 Salam.Men bilmek isteyirem ki,Windows Xpde Serial Kodunu yazmasam yeni 30 gun vaxt dolsa ne olacaq Komp islemyecek? Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 salam belə başa düşdüm ki, təzəlikcə format eləmisən.düzdür? bəs format olunanda səndən açar istədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 He teze farmat eledim acarda istedi men de yazmadim indi aktivasiyasina 19 gun qalib men birden acmasam 19 gun dolsa ne olacaq? Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 açarın var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Yo yoxdu.Qaqa sen mene hele de 19 gun dolsa ne olacaq onu bilmek isteyirem Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 aktivasiyası qurtaracaq sonra işləməyəcək işləyəcək heçnəyi dəstəkləməyəcək. G3CHP-TGHTC-KWC8J-7DXCH-FD9KG bu kodu yaz ömürlükdü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Qaqa bu kodu yazdim alinmadi....Men de Windows Xp Home Edition 2002 ci versiyadi! Birde bu kodu yazanda interneti sondurum! Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 interneti söndür yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 OLMADI Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Qardaş yaz görək səndə xp sp2-dir yoxsa xp sp3-dür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 sp3 Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 bu şəkildəki prosesləri ardıçılıqla et həmin saytda olan aktivator yüklə antivirusu söndür sonra bezapasni rejimə daxil ol şəkildəki kimi sonra aktivatorla sistemi aktiv et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Qaqa senin dediyin kimi eledim amma aktivasiya ucun pul istiyir. telnen odemelisien Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 bu linkə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Her kes cox sagolsun!Alindi! Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.