TesLA Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Teymur duz deyir ... diger gmail ve kodlarini yadina sal alinmasa basqa bir yol var kanali sikayet etmekle baglamaq bunun ucun yeni profiller ac ve hemin kanali sikayet et men de edecem ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Şikayəti necə edim şikayət etsən kanal bağlanacaq videolar silinəcək? Şıkayət etməyin video dersliyi var? Necə şəkayət lazəmdır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ceyhun dediyi 1 az qəliz məsələdir gör nə qədər profil açmaq lazımdır ki sən şikayət eləyib bağlansın deyə nəsə inandırıcı deyil şikayət edib nə deyəcəksən videolarda artıq əskik 1 şey yox təhqir edici 1 məktub göndərilməyib o profildən başqalarına youtubeni idarə edənlər də əsaslı səbəblərə baxıb profili bağlıyarlar amma belə durduğu yerdə şikayətlərlə yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Bilmirəm bu kömək edər ama bəzən Youtube Hesabı Google + hesabı ilə birləşir. Yəni Youtube nizamlarına girib oradan düzəltmək lazımdı. Bəlkə parol olsaydı düzəldə bilərdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 esas mene bu lazimdiki kanal baglansin ve videolar silinsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Mən göndərdiyin səhifəni tapsam videoları silə bilərəm ama kanalı silməyi deyə bilmərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 kanal budur videolari silsen yarayir kanal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Şifrəni mesajla göndər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mesajla gonderdim xais videolari silin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Ay qardas sen verdiyin sifre basqa kanalindir link basqa - dediyim kimi tek yolu sikayetle baglamaqdir !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 nece sikayet edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 videonun altinda sag kuncde bayraq isaresi olur on u sec sonra gelen secimleri hansin isteyirsen sec davam et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 video dersliyi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Admin_Boy indi hazirladim video derslik buyur ... Youtube-da videonu şikayət etmək VİDEO DƏRSLİK Youtube-da kanalı şikayət etmək - VİDEO DƏRSLİK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.