Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 hə var azəri dilindədə etmək olur... qardaş sən deyəsən bu Android sistemini yaxşı bilirsən Amma mən biraz naşıyam bu sistemdə yəni o qədərdə məlumatım biliyim yoxdur bu sistem üzrə... Bu həftəyə planşet alacam Allahın izniylə ümid edirəm bu sistem haqda bilmədiklərimi və qaranlıq qalan gizli funksiyaları mənə öyrətməkdə yardımçı olarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 İnşallah Faiq . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 senedeqalmaz , qardaş bu set problemini S7562-də yoxladım sən dediyin kimi ancaq yenə elə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Faiq sən nar və sim nömrələrdən istifadə etmisənmi ? Bəlkə telefonun öz setində problem var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Nə bilim ay qardaş mən özümdə mat-məətəl qalmışam bu vəziyyətə telefon özümün deyil sadəcə mən məsləhət bilib aldırmışam buda nəticəsi Nar nömrə işlətmir həmin adam simdi biridə cin nömrədi vəssəlam... Aldığımız yerədə apardıq dedilər telefonluq deyil bilmirəm nədi bunun çarəsi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.