resad444 Konu tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 14 Haziran 2011 salam bunun ucun proqramda var deqiq isleyir,mende var ama yoxlamamisam,buyurun http://www.share.az/guysp8enzh5z/1_gb_flash_karti_2_gb_eden_proqram.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 artiq bu pro saytda coxdan var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 baxdim nese islede bilmedim nedi bilmirem nese.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 2gq nida 4 elemey olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 saka-muka yox yalniz 1 likler ucundur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 men 2g yoxadim islemedi,1g yoxlayan var eyer islese bildirersiz,1-de problem zad cixmir alinannan sonra onuda bilen varsa yazsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 hmm ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest No_error Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Boş şeydi mən yoxlamışam sadəcə ölçünü 2 göstərir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Bu ne sohbetdir ? emeli yaddawi nece proqram qaldira biler ? Eger zavod bunu 1-2-4-8-16-32 Gb olcusunde istehsal eliyirse (zavadskoy) onu proqram nece qaldira biler......?? Bow sohbetdi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2011 virtual olaarq artmirmaq mumkundur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Cavid018 mən də sənin sözlərinə qatılıram bu boş söhbətdir ...olmadı birincisi ola da bilməz elə şey bu ancaq onun görünüşünü artırır ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 DOSTLAR MEN ELEDIM MENDE ALINDI,KARTA 1.8 GB FAYLAR YAZDIM,MENDE ISLEDI,KOMPDA 1.8 GB GOSTERIR,TELFONDA,INDI TELFONUMDA 1.8 GB FAYLAR VAR, MENE QERIBE GELEN BU OLDUKI NECE KARTIN YADDASINI ARTIRDI? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 bayyyy nece oldu ki men elemisem olmur sen eledin oldu.....axi mende de 1.9 gb gosterir amma yukleme edirem getmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2011 mende yuklemede gedir,ozum bunu edende deli oldum,dedimki bele bir sey nece ola biler? ancaq alindi,karti hansi telfona taxiram 1.8 gb gosterir,icinede her sey elave elmisem fleskart kimi istifade edirem,icinde farcry oyununun papkasi var! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Necə edildiyinə dair dərs yerləşdirə bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Xəbərə Bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.