sahin666 Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Torrentlə fayl yükləyirdim 56 % da qaldı sürət olmadı.mediaget ile.utorrentlədə eyni şey oldu.bu əgər seed yoxdursa heç əvvəldə yükləməzdi.bəs niyə məhz 56% də qalır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 məndə də helə hallar olub razdaça vermir deyə helədir 2 sonra yükləndi 87%də qaldı sonra səhərə kimi saxladım zəhər uje 100 % idi yüklənəcək amma 1 ara sonra Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...bildiyim variantları deyirəm... ...1.antivirusu bağla... ...2.torrent faylını başqa browser-də girməklə çıxart... ...3.başqa kompyuterdən torrent faylını götür...öz kompyuterində yüklə... ...bütün bunlardan sonra alınmazsa,onda tracker-də problem var...və işləməyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Mende Azercell data kartda suret 9 mbit olur, amma torrentle nese yukleyende 128 Kbyte suretle yuklenir. Browserlerle ve ya IDM ile ise 1 Mbyte suretle yuklenir. Bu neden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...data kart provayderlər demək olar ki,əksəriyyəti torrent yükləmələrinə məhdudiyyət qoyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Bes nece etmek olarki, mehdudiyyet olmasin? Ya mumkun deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mümkün deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...Kənan , belə 1 server var....torrent faylını ora atırsan,ordan da yükləyəndə İDM ilə yükləyirsən... ola bilsin data kart üçün əlverişli sürət versin...amma yoxlamaq lazımdır... ...bundan başqa bu məhdudiyyəti aradan qaldırmaq olmaz...sadəcə burda idm ilə yüklədiyindən bəlkə aldatmaq oldu... ...həmin server yadımdan çıxıb...yadıma salan kimi yazaram...ona görə qeyd elədim ki,bəlkə burda iminsə yadına düşdüsə məndən qabaq yazsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Torrent yerinə MediaGet-dən istifdə etmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...yadıma düşdü... Göstər/Gizlət http://zbigz.com/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 basqa yerden yukledim.amma o biri kompda hemin torrent normal yuklendi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...Şahin , elə ona görə bu variantı da dedim ki,sistemində problem ola biləcəyini ehtimal elədim...onda problem sənin sistemindədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 mende 5-6 fayl yukledim oldu.Ama bu gun yukleme gedirdi.99.68 % de qaldi.Sistemde problem olsaydi,basqalarinida yuklemezdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 yene problem yarandi torrentde ne yuklmek isteyiremse yukleme baslamir yeni suret vermir.mediaget bittorrent utorrent hamisinda beledir.hec bir fayli yuklemir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 SALAM bu problem mende 2 gundu yaranib mecbur olub dunen gece kompyuteri format etmisem ama hele torrenti yoxlamamiam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 demek coxunde eledi? ama noutbukda normal yukleniir.bir defede kompda bele olmusdu format etdim duzeldi.ama bi dene buna gore frmat istemirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Artiq serhleri silin eks hala movzu silinecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzudakı artıq şərhlər silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.