Yunis Abdulkerimov Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Salam! Mən dünən fifa online 2 yükledim.Yüklemekde problem yox idi amma açanda problem yarandı.Youtubedekiləri etdim yenə olmadı zəhmət olmasa nə edəcəyəmi deyin.Mən nastroykaları belə edib açdım bu səhv gəldi : bandicam2013-11-1013-14-53-472.jpg bandicam2013-11-1013-14-27-777.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Aleykum SALAM orda servere qoula bilmediyini yazir birde arxa planda serial key daxil etmeyini isteyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 serverə qoşulmaq problemini niyə istəyə bilərki? internət yanılıdı Serial key sözünü harda gördün ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 2ci şəkildə yazılıb qoyduğun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 serial key istemir axı press any key(istənilən düyməyə bas) yazılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 he he duzdu press serial key oxumusame casib birde qaqas 1 ci sekilde servere qosulmadigini yazir bu o demek deyilki internet aciqdi mutleq qosulmalidir bu yalnis fikirdi iola biler neyise sehv edirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 qardaş fifa elə düzəldibki pulla almasan olmur crack bir neçə yerlərə girmək üçündü.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Həsən İldırımov,bu hamıda açır və pulsuzdur(online olduğu üçün) amma açmır.Belə yazı gəlir.Windows 7 Lərin hamısında bu problem olur.Mən düzəldə bilmədim youtubedə də axtardım onlar kimi etdim olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 nəbilim vallah mən elə bilirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 əşiiiii sildim getdiyeee sizidə narahat etdiyim üçün üzr istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.