TesLA Konu tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Kasım 2013 Salam. Adobe After Effect CS5 açılarkən xəta baş verir. Əvvəllər normal işlədirdim sonra bir ara silmişdim , bir ay olar, indi lazım oldu yazdım. Programı açanda aşağıdakı kimi xəta verir və açılmır. əvvəlcə bu sonra İnternette araşdırdım - bir şey tapa bilmədim , daha təcrübəli olanlardan kömək istəyirəm + bilən varsa kömək etsin ... + 50 xal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 ...baxdım,nəsə şriftlə bağlı problemdir...təmiz silinməlidir...hər 1 yerdən...sonra yenidən yükləmək...hər 1 yeri tapmaq 1 az problemdir... ...rahat yolu o olardı ki, repack versiya yükləyəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 he mencede sriftendir cunki srift coxdu mende cox hissesini sildim sriftin bu sefer basqa xeta verdi. Repack link at da zehmet olmasa amma yoxlanmis islek olsun. birde ki, total uinsatller - nen silmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2013 ... buyur... ...qeyd: hansı proqramla silirsənsə sil,bəzən tam silmək olmur... Adobe After Effects CS5 10.0.1.19 RePack by BuZzOFF [English, Русский] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Sagol Kamran yene de sen, yuklemeye ehtiyac olmadi , Sriftleri sildim sonra yeniden bezilerin atdim sonra perezaqruzka verdim acildi proqram. +50 ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 ...ceyhunqurban , halal xoşun ... bu problem affter effects cs5-lər üçün xarakterikdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.