Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Hazir movzu acilmisken sorusum 2 gb 256 bitlikle o oynu oynamaq olurmu? bide men bilmek istyrem bu videkarti hansi programla oyrenibb bunun parametirleri nedi ona ygun alim tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ... elnurss ,olar... 1 şeyi qeyd edim... 4 gb 128 bit-dənsə , 2 gb 256 bit daha da yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 he onu bilrem qiymetide eladi qaqa bes men bu komputerde olan parametirleri esasen deylim istedyim videkart alsam gedrmi ...bildyim qeder ile ramlarinda ferqi var hdd ferqi var bilokpitaniyaninda ferq var ve bilmirdim sadce dusnurdum alim ama bura gireen sonra gordum ki ele deyil oncun sorusram men bu parmetirler hamsni nece oyrene bilrem bird daha tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ... ram və hdd fərqi yoxdur...(nisbi mənada)... ... söhbət blok pitaniyadan gedir...bu da güclü vga-da problem yarada bilir... əsasən blok pitaniya yarayır... ...yenə də dəqiqləşdirmək olar... ...misal üçün səndə olan blok pitaniyanın üstündə neçə watt olduğu yazılıb... ...almaq istədiyin vga-nın adını və modelini internetdə axtarış versən ,tələb olunan wattı tapa bilərsən...problem deyil...bunu mən sənin üçün taparam...əsas odur ki.blok pitaniyanın üstündəki göstəricini deyəsən... ...lap uzağı alanda deyirsən ki,açmasa qaytaracağam...və ya çox adam kompyuteri aparır vga alan yerə...satan özü də ustanovka edir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 vga alanda qarantiya verirde acmasa get apar qaytar bawqasini gotur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 qardaş minimum 2 gb ram istiyir 300watt blok pitaniya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 he cox sag olun baxram yeqin ki 500 w dirsa onda ona uygun videkart secirem hee deq baxib deyecem dostlar cox sagolun... ne yaxsi varsiz. bide movzumuza aid deyil ama sorusumda men broüser uzerinden oyun oynuram kodeks pirat bu indi intenet explorde sifreni yazram gelmir ama operdan girem diger broserlerde niye beledi bu ne edim duzesin men esas onunla girem mail ruya kukileri silmisem girmir ee sayta gir ama sifreni yazanda acilmir oyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...elnurss qardaş halal xoşun... ....browser-ə gəldikdə , mən İE işlədirəm...ən güclü mühafizə sisteminə malik internet explorer-dir...bəzi saytları ehtiyat edərək açmır... və hətta online proqramlar və ya oyunların pirat versiyalarına da məhdudiyyət qoyur...lisenziya məsələsinə internet explorer çox ciddi yanaşır... 7-8 versiyaya qədər belə deyildi...9-10 çox güclüdür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 he coxsagol qaqa yoo 2 gun evvel girdim indi sayta gir sifre yazram gelmir ama operdan gelir ve diger boruserlerden coxsagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 ...elnurss qardaş , halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 He IE Explorer 11 di mende Win 8.1 de cox gozel isleyir demek olar hecde operadan ve ya google chromeden suretde ferqlenmir ama ozum uje operaya oyresmisem deye IE ile arada daxil oluram nete Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Azər vin7 ə yükləmək olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Geforce 9500 GT bu nece VGA-di zeyifdi? birdeki Asus ENGTS450 gucludu? yoxsa Sparkle GT630 SX6304096GCgucludu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 qardaş ASUS GTS 450 məndə bunu almaq istəyirdim ama dns ə gedəndə dedi ki bu heç bir yerdə yoxdu heç Bakıdada ona görə bunu aldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Hesen Win 7 ucunde IE 10 cixib mence 11 yoxdu arasdirdim biraz axi tapa bilmedim gir asagidaki linkden istediyin dilde olani yukle Internet Explorer 10 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 birde bir soz soruwmaq isdiyirem bularin icinde hansi VGA gucludu?... GTS 250? GTX560? GT630? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2013 6300 GT helbetdeki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2013 birde yene bir soz soruwmaq isdiyirem. men indide bu (Gigabyte GV-N640OC) VGA-dan almaq isdiyirem ama bilmiremki PC-im iwleder bunu ya yox gucu catar ya yox hardan bilim? ve bilmiremki bu vga DirecTx 11 destekliyir ya yox? ve birdeki bu VGA meslehetlidi gucludu GT630 SX6304096GC YA bu GV-N640OC birdeki bu ASUS GeForce GTX 650 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.