Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 bu linkden bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...ancaq chromda belə edir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 məndə problem olmadı sənə özüm istifadə elədiyim versiyanı verəcəm sən şəxsi ismarıcla teamın kodunu göndər ustanovka edim sonra alınacaq səndədə ok? buyur bunu yüklə ustanovka elə perezagruzka ver kompa google chromedə aktiv elə vəssalam aktiv edə bilmirsənsə de google chromedə izah edim sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 saq ol Elit-Killer qardas,bu chrome-da bele edirmis eee,mozillada yoxladim idm isledi...tesekkurler her kese... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 halal xoşun olsun amma məndə chromda elədim alındı məndədə bəlkə ola bilər sən aktiv eləməmisən chromedə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.