♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Kasım 2013 Salamlar saytların birində gördümki zarafatca bir qaqaş belə bir şəkil düzəldib bunu necə düzəldib nə ilə düzəltmək olar belə şəkil seçilmir fikir verin bunu nə ilə etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 ...fotoşopda bunu rahat edə bilərsən...düzdür bunu edən bacarıqlı adamdır...amma qeyri-adi 1 iş görməyib... ...mövzu başlığını redaktə etdim... ...misal üçün aşağdakı kimi...(...elə-belə tez-tələsik düzəltdim)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 he asan seydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Kamran səndən xaiş etsəm mənim üçün belə bir şəkil hazırlaya bilərsən şəkilidə mesajdan göndərim sənə? qardaşımsan birəz səliqləi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 ...Qardaş problem deyil buyur şəxsi ismarıc vasitəsi ilə yaz hazırlayım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Gonderdim qardawim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 ...♣♣KaRoL♣♣ qardaş başqa iş olsa problem deyiıl...hazırlayardım...amma tanımadığın adamın şəkilini baş daşına vurmaq 1 az yaxşı çıxmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2013 Kamran öz şəklimdi qaqam:) sadəcə zarafat edəcəm 1 nəfərnən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...♣♣KaRoL♣♣ qardaş , xüsusən də sənin şəklinə heç əlim gəlməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ♣♣KaRoL♣♣ Buyur qardaş... Bax gör necədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 ...AQIL_ISMAYIL , əla alınıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Kamran Cavadov, təşəkkürlər qardaş... )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 qardas bele pis cixmasin amma adni ve yaxud seklinin bas dasa hekk etdirmek hecde yaxsi bir is deyil zarafatda olsa bele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Aqil qardaş şəkili itirdim yenidən yükləyə bilərsən radikala? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Allah Rəhmət etsin !!! Allah Rəhmət etsin !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2013 Qardaslarinda dediyi kimi qardasim bele seyi eleme hele cavansan seklini bas dasina vurmaq biraz yaxsi is deyil ALLAHIN bele seylerden xosu gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.